Sorry, this product is outdated and no longer active

  • Grote pannenlap met ruimte voor twee handen
  • Gemaakt van zware katoenen stof
  • Afmetingen 18x90 cm
Svanefors Pannenlap dubbel Alba - Beige

Pannenlap dubbel Alba - Beige

  • Grote pannenlap met ruimte voor twee handen
  • Gemaakt van zware katoenen stof
  • Afmetingen 18x90 cm
€19.90
Selecteer variant:

Kleur
Beige
Materiaal
Katoen
Afmetingen
18x90 cm
Categorie
Pannenlap

Merk: Svanefors

Alba Dubbel-pannenlap is een extra grote pannenlap met ruimte voor beide handen aan elke kant van de pannenlap. De pannenlap meet 18x90 cm en is gemaakt van een grover katoenen materiaal om de hitte beter aan te kunnen. De dubbele pannenlap is perfect voor schalen of pannen die goed gevuld zijn en iets meer wegen, omdat je hiermee iets zwaarder kunt tillen met een stevige grip van beide handen. De Alba keukenserie bevat verschillend praktisch keukentextiel die je gemakkelijk met elkaar kunt combineren! Alba dubbele pannenlap is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waarvan deze een mooie beige kleur heeft.

Het product is gecertificeerd volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certificering zorgt ervoor dat het product is getest en vrij is van stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid en het milieu.

Wasvoorschrift: 40 graden machinewas. Gebruik geen chloorbleekmiddel. Alba Dubbel-pannenlap kan op hoge temperatuur worden gestreken en is geschikt voor in de droger. Niet chemisch reinigen.

Art.nr: 51047805

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.

0
0

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling