Sorry, this product is outdated and no longer active

  • Ophangring
  • Gemaakt van 99% gerecycled materiaal
  • Afmeting 45x65 cm
- 50%
Recycled by wille Keukenhanddoek Meja - Groen/Wit

Keukenhanddoek Meja - Groen/Wit

  • Ophangring
  • Gemaakt van 99% gerecycled materiaal
  • Afmeting 45x65 cm
€2.44 €4.90
Je bespaart €2.46 (-50%)

Breedte
45 cm
Kleur
Wit / Groen
Lengte
65 cm
Materiaal
Polyester / Katoen
Afmetingen
45x65 cm
Vorm
Rechthoekig

Traditionele keukenhanddoek van Recycled by Wille, met een luxe slubeffect dat bereikt wordt door dikker garen te draaien om een mooie textuur te creëren. De keukenhanddoek is verkrijgbaar in verschillende kleuren - allemaal met dezelfde natuurlijke uitstraling. Deze handdoek heeft een elegante groene tint en een afmeting van 45x65 cm. Dankzij de neutrale kleur kan de keukenhanddoek makkelijk worden gematcht met ander keukentextiel om een echt knus gevoel te creëren. Het is gemaakt van 80% katoen en 20% polyester - waarbij 99% van het textiel dat is gebruikt van gerecycled materiaal is.

Wasadvies: Machinewas 40° C. Geen bleekmiddel gebruiken en mag niet in de wasdroger. Kan gestreken worden op hoge temperatuur.

Recycled by Wille specialiseert zich in het produceren van duurzame textielproducten zoals handdoeken, plaids, dekbedovertrekken, spreien en nog veel meer. Ze werken volgens het concept ”oud wordt nieuw” en maken gebruik van textielresten van andere producties om hun artikelen te maken. Op deze manier kan Recycled by Wille al haar producten vervaardigen uit 99% gerecycled materiaal, wat 50% meer water en 30% meer energie bespaart.

Art.nr: 51049828

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.

0
0

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling