Tapijten

Iedereen weet hoeveel verschil een vloerkleed kan maken in een kamer. Vloerkleden verzachten je huis en creëren een uitnodigend en aangenaam gevoel. Ben je op zoek naar een klein of groot, rechthoekig of rond vloerkleed? Misschien wil je een stijlvol effen gekleurd tapijt of een met een mooi patroon? We hebben voor elk wat wils - welkom bij ons assortiment stijlvolle vloerkleden!

Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  Tonen 0 producten

  Sorry

  Found no products

  Vloerkleden – creëer de juiste dynamiek in de kamer

  Dat een vloerkleed veel doet voor de algehele indruk van een kamer is niet nieuw. Vloerkleden benadrukken zowel kleuren als stijl in de kamer, dus met de juiste keuze voor een vloerkleed krijg je alles wat je nodig hebt voor een mooie stijl. Onze vloerkleden hebben een fris Scandinavisch ontwerp, waardoor het eenvoudig is om het juiste vloerkleed voor in huis te vinden. Of je nu op zoek bent naar een tapijt in een rustige kleur, eentje die wat kleurrijker is, je vindt het in ons assortiment. De kleur van het tapijt is belangrijk omdat het in het oog springt. Als je niet helemaal tevreden bent met de inrichting van een kamer, kan het vervangen of toevoegen van een vloerkleed de oplossing zijn!

  Kwaliteit boven kwantiteit

  Natuurlijk is het leuk om af en toe eens rond te neuzen tussen goedkopere vloerkleden, maar het is vaak verstandiger om een ​​vloerkleed te kiezen dat kwalitatief beter presteert dan kwantiteit. Een goed en mooi vloerkleed gaat veel langer mee. Als je een stijl in een kamer wilt veranderen, kun je onderling wisselen met je tapijten. Als je een vloerkleed met zorg kiest, kan je het in verschillende ruimtes in huis gebruiken. Dit geldt bijvoorbeeld voor jute vloerkleden, maar ook voor kleurrijke vloerkleden van wol of andere materialen.

  Trendy vloerkleden die iets toevoegen

  Er zijn verdeelde meningen over wat een kamer verbeterd, maar de meeste mensen zijn het erover eens dat het juiste vloerkleed veel kan doen voor de uitstraling en de stijl van een kamer. Een modern en trendy vloerkleed kopen betekent dat de kamer meteen een heerlijke touch krijgt, dus het is veel waard als je precies het juiste tapijt vind. Sommige trends zijn duurzamer dan andere, dit kan zowel van toepassing zijn op kleuren als op patronen en andere dingen. Met andere woorden, wanneer je net op het juiste moment komt met een trendy vloerkleed kan het voor langere tijd helemaal perfect zijn. Sommige trends duren verrassend lang, terwijl andere juist verrassend snel verdwijnen. Als je geluk hebt, houdt de trend op vloerkleden die je leuk een tijdje aan zodat je je favoriete vloerkleed lang kunt gebruiken!

  Ronde of hoekige stijl?

  Welke stijl past bij jouw woning? Ben jij iemand die houdt van zachte en ronde vormen in huis, of juist van meer hoekig? Het is heel verschillend welke stijl jouw voorkeur heeft, maar de meeste mensen mixen meestal zodat ze zowel rechthoekige als ronde vloerkleden in huis hebben. Het is natuurlijk aan een ieder om te beslissen, maar houd er rekening mee dat als je de stijl niet echt in huis hebt, je misschien de verkeerde vorm voor je vloerkleed hebt gekozen.

  Pluizige vloerkleden verhogen de gezelligheidsfactor

  Als je op zoek bent naar een gezellig interieur dat uitnodigend en zacht aanvoelt, zijn pluizige vloerkleden een goede keuze. Zachte vloerkleden staan niet alleen leuk in een kamer, het maakt het ook extra knus om met je voeten op het vloerkleed te staan. Dit type vloerkleed past perfect in de slaapkamer of in de woonkamer, want dat zijn plekken om te ontspannen. Zelfs als je een rustige en "strakke" interieurstijl hebt met een Scandinavisch gevoel, kan een zacht en pluizig vloerkleed nog steeds goed passen. Het hoeft niet precies dezelfde stijl te zijn in het hele interieur om leuk te zijn, het is juist leuk om een ​​beetje te mixen.

  Laat het vloerkleed zijn stempel drukken op de kamer

  Zo'n klein ding als een vloerkleed kan een stempel op een kamer drukken zonder al te veel aandacht te vragen. Dit betekent dat tapijten een perfect interieurdetail zijn, omdat ze de stijl bepalen en de kamer een speciale sfeer en uitstraling geven. Of je nu een eigenwijs en stoer vloerkleed wilt, of je kiest voor een meer ingetogen stijl. Bij de keuze van het vloerkleed weet je wat voor uitstraling je wilt bereiken.

  Verander de uitstraling met een nieuw vloerkleed

  Een vloerkleed kan een ruimte snel vernieuwen. Dit geldt zowel voor kleinere ruimtes zoals badkamers, als voor grotere woonkamers, slaapkamers en keukens en vloerkleden voor de hal. Het gaat niet alleen om het kopen van een vloerkleed en denken dat het resultaat goed zal zijn. Je moet zowel over kleur als vorm nadenken voordat je een beslissing neemt. Als je een langere ruimte hebt, kan het leuk zijn met een lang kleed, terwijl in een kleinere kamer een kleiner rond kleed beter geschikt kan zijn. Een rond vloerkleed zorgt vaak voor een iets zachtere stijl, waardoor het geschikt kan zijn voor bijvoorbeeld baby- en/of kinderkamers.