Sorry, this product is outdated and no longer active

  • Schort met twee zakken
  • Gemaakt van 99% gerecycled materiaal
  • Voor kinderen tussen de 2-5 jaar
Recycled by wille Kinderschort Stina - Groen/Wit

Kinderschort Stina - Groen/Wit

  • Schort met twee zakken
  • Gemaakt van 99% gerecycled materiaal
  • Voor kinderen tussen de 2-5 jaar
€13.90

Breedte
40 cm
Kleur
Wit / Groen
Lengte
47 cm
Materiaal
Polyester / Katoen
Afmetingen
40x47 cm
Vorm
Rechthoekig

Kook samen met het hele gezin! Met dit kinderschort van Recycled by Wille kunnen ook de kleintjes meehelpen in de keuken, zonder dat je je druk hoeft te maken over geknoei en spetters. Het schort heeft twee praktische zakken en heeft een koord dat in de nek en rond de taille wordt geknoopt. Het 40x47 cm grote schort past kinderen tussen de 2-5 jaar. Het schort is verkrijgbaar in meerdere kleuren en deze variant is groen- en witgestreept.

Dit schort is ook een goede keuze voor het milieu - het is namelijk gemaakt van 80% katoen en 20% polyester, waarbij 99% van het materiaal gerecycled is.

Wasadvies: Machinewas 40° C. Geen bleekmiddel gebruiken en mag niet in de wasdroger. Kan gestreken worden op hoge temperatuur.

Recycled by Wille specialiseert zich in het produceren van duurzame textielproducten zoals handdoeken, plaids, dekbedovertrekken, spreien en nog veel meer. Ze werken volgens het concept ”oud wordt nieuw” en maken gebruik van textielresten van andere producties om hun artikelen te maken. Op deze manier kan Recycled by Wille al haar producten vervaardigen uit 99% gerecycled materiaal, wat 50% meer water en 30% meer energie bespaart.

Art.nr: 51049673

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.

0
0

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling