Sorry, this product is outdated and no longer active

  • Schort met twee zakken
  • Gemaakt van 99% gerecycled materiaal
  • Wordt rond de hals en taille geknoopt
- 50%
Estancia Schort Tina Recycled - Grijs/Wit

Schort Tina Recycled - Grijs/Wit

  • Schort met twee zakken
  • Gemaakt van 99% gerecycled materiaal
  • Wordt rond de hals en taille geknoopt
€13.46 €26.90
Je bespaart €13.44 (-50%)

Kleur 
Grijs
Kleurtint
Lichtgrijs
Materiaal 
Polyester / Katoen

Tina Recycled is een elegant schort van Recycled by Wille, dat beschermt tegen spatten en knoeien tijdens het koken. Het schort heeft twee praktische zakken aan de zijkanten en een koord dat rond de nek en taille wordt geknoopt. Eén zak is uitgedost met een logo. Dit schort is verkrijgbaar in meerdere kleuren - allemaal in dezelfde tijdloze, stijlvolle tint. Deze variant heeft een zachte lichtgrijze kleur. Het schort is verkrijgbaar in één maat (One size).

Dit schort is ook een goede keuze voor het milieu - het is namelijk gemaakt van 80% katoen en 20% polyester, waarbij 99% van het materiaal gerecycled is.

Wasadvies: Machinewas 40° C. Geen bleekmiddel gebruiken en mag niet in de wasdroger. Kan gestreken worden op hoge temperatuur.

Recycled by Wille specialiseert zich in het produceren van duurzame textielproducten zoals handdoeken, plaids, dekbedovertrekken, spreien en nog veel meer. Ze werken volgens het concept ”oud wordt nieuw” en maken gebruik van textielresten van andere producties om hun artikelen te maken. Op deze manier kan Recycled by Wille al haar producten vervaardigen uit 99% gerecycled materiaal, wat 50% meer water en 30% meer energie bespaart.

Art.nr:
51049697

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.