Gezichtsdoekjes

Hier vind je ons assortiment praktische gezichtsdoeken! Gezichtsdoeken zijn kleinere handdoeken die uitstekend geschikt zijn voor het wassen van je gezicht of de gevoelige huid van een kind. Ze zijn absorberend en toch licht, terwijl ze zacht aanvoelen. Een gezichtsdoek is een klimaatslimme keuze omdat ze gemakkelijk kunnen worden gewassen en steeds opnieuw kunnen worden gebruikt.

Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  Tonen 0 producten

  Sorry

  Found no products

  MOOIE GEZICHTSDOEKJES IN ZACHTE BADSTOF

  Welkom bij ons assortiment gezichtsdoekjes! Gezichtsdoekjes zijn zeer kleine handdoeken die absorberend, licht en tegelijkertijd erg zacht zijn. Gezichtsdoekjes zijn een praktische must in de badkamer en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je ze kunt kopen passend bij de rest van je interieur in het toilet of badkamer. Het is leuk om verschillende opties te hebben om je gezichtsdoekjes gemakkelijk te combineren met ander badtextiel. Waarom maak je de gezichtsdoekjes niet onderdeel van je interieur en bewaar je ze in de badkamer? Je kunt ze bijvoorbeeld mooi samen met grotere handdoeken opvouwen op een plank in de badkamer, of ze oprollen en opvouwen in een kleinere mand voor een echt spa-gevoel! Door de gezichtsdoekjes te laten matchen met handdoeken en badhanddoeken in je badkamer, creëer je een mooie rode draad en zijn er details die in je badkamer in het oog springen. Het is de moeite waard om wat tijd te steken om een gezellige sfeer te maken in de badkamer. We brengen hier veel meer tijd door dan we eigenlijk denken en voor velen is het een kamer waar de dag begint nadat we wakker zijn en eindigen voordat we in bed kruipen. Het hebben van mooi en praktisch badkamertextiel binnen handbereik zal hierbij helpen.

  WAAR GEBRUIK JE GEZICHTSDOEKJES VOOR?

  Als je nog nooit van gezichtsdoekjes hebt gehoord, vraag je je misschien af wat het echt is? Gezichtsdoekjes zijn van een kleiner formaat handdoek en hebben veel verschillende toepassingen. Zachte gezichtsdoekjes kunnen voor veel doeleinden worden gebruikt en zowel volwassenen als kinderen hebben veel baat bij een gezichtsdoekje. Als je een volwassene bent, is het perfect om wat gezichtsdoekjes naast de gootsteen te leggen voor de ochtend- en avondroutine. Zachte gezichtsdoekjes kunnen worden gebruikt om het gezicht zacht en fris te wassen. Trakteer jezelf op een fijne avondroutine waarbij je een beetje voor jezelf kunt zorgen en gezichtsdoekjes kunt gebruiken om je huid eenvoudig goed te reinigen. Hoewel badstof zeer zacht is, kan het ook goed werken om de huid te exfoliëren en je te helpen dode huidcellen te verwijderen bij het wassen van je gezicht. De gezichtsdoekjes dragen zo op hun beurt bij aan een zachtere, fijne huid.

  Gezichtsdoekjes zijn ook perfect voor kleine kinderen en baby's en zijn bijna een must om altijd in de buurt te hebben. Leg een paar gezichtsdoekjes in de commode zodat je ze altijd zo kunt pakken. Ze zijn zacht en vriendelijk voor de gevoelige huid en dankzij het goede absorptievermogen zijn ze handig om te gebruiken om de mond af te vegen aan de eettafel of bij het verschonen van luiers of om mee te pakken voor onderweg. Voor de hondeneigenaar zijn gezichtsdoekjes ook een goed idee. Het werkt perfect om met een gezichtsdoekje modderige poten af te vegen na een wandeling in de regen. Dankzij de praktische grootte van gezichtsdoekjes zijn ze gemakkelijk om altijd dicht bij de hand te hebben, waar je ook bent of naartoe gaat.

  ZACHTE EN COMFORTABELE GEZICHTSDOEKJES VAN EXTRA FIJNE KWALITEIT

  Als het gaat om gezichtsdoekjes, of badtextiel in het algemeen, is het belangrijk om producten van goede kwaliteit te kiezen. Het is belangrijk dat ze zijn gemaakt van een materiaal dat comfortabel en zacht aanvoelt voor de huid. Gezichtsdoekjes en handdoeken moeten een goed absorptievermogen hebben en tegelijkertijd heerlijk aanvoelen om je mee af te drogen of te wassen. Tegelijkertijd moeten ze van goede kwaliteit zijn gemaakt, zodat ze ook na veel wasbeurten hun comfortabele oppervlak behouden. Wij van BGA zijn er trots op om een mooi assortiment gezichtsdoekjes te presenteren in 100% katoenen badstof die lekker aanvoelen op de huid en die beschikbaar zijn voor een goede prijs. Katoenen badstof is een materiaal dat een zeer goed absorptievermogen heeft en het katoen maakt de gezichtsdoekjes ook extra slijtvast. Dit betekent dat je geen concessies hoeft te doen aan de schoonheid of functie van de doekjes.

  EEN MILIEUVRIENDELIJKERE KEUZE

  Als je een milieuvriendelijke keuze wilt maken, dan zijn stoffen gezichtsdoekjes de beste keuze tussen de verschillende gezichtsdoekjes, omdat deze meerdere keren kunnen worden hergebruikt. Je kunt je gezichtsdoekjes gemakkelijk wassen op 60 graden en ze zullen weer als nieuw zijn. Als je de mogelijkheid hebt, raden wij je aan om je gezichtsdoekjes in de droger te drogen voor een extra zacht resultaat. In ons assortiment vind je ook gezichtsdoekjes die gecertificeerd zijn volgens STANDARD 100 van OEKO-TEX® die garanderen dat het product getest is en vrij is van stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Kies je voor onze gezichtsdoekjes, dan maak je een klimaatslimme keuze die ook goed is voor jezelf en je eigen gezondheid!

  Gezichtsdoekjes zijn een perfecte optie om het gebruik van wegwerpartikelen te vermijden. Als je je gezichtsdoekjes nat maakt en milde zeep of een beetje olie toevoegt, krijg je een milieuvriendelijk alternatief voor natte doekjes die extra vriendelijk zijn voor je huid en krijg je een effectief reinigingsdoekje. Omdat gezichtsdoekjes zo handig zijn, kan het goed zijn om er meerdere op voorraad te hebben. Je hebt er misschien niet veel nodig, maar genoeg om te kunnen variëren tussen de wasbeurten. Gebruik altijd een schoon gezichtsdoekje. Wij bieden multi-packs van gezichtsdoekjes in verschillende kleuren. Waarom koop je niet een paar in verschillende kleuren? Het zal extra leuk zijn om tussen kleuren te variëren. In ons assortiment vind je roze gezichtsdoekjes, groene gezichtsdoekjes, witte gezichtsdoekjes – ja, er zijn veel verschillende om uit te kiezen! Misschien wil je verschillende gezichtsdoekjes kopen voor verschillende toepassingen? Klassiek wit voor de baby, beige voor jezelf en een paar grijze voor de hond? Het feit dat onze gezichtsdoekjes verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren maakt het ook gemakkelijk om te combineren met handdoeken in dezelfde kleurschakering uit ons assortiment. Een gezichtsdoekje met al zijn voordelen en toepassingen is gewoon een product wat je af kan slaan - bekijk de bovenstaande producten om mooie gezichtsdoekjes te vinden die bij jou passen!