Washandjes

Trakteer jezelf op een luxe moment met een thuisspa! Hier vind je washandjes en scrub washandjes die perfect zijn voor een luxere douche, face wash of waarom niet een heerlijke lichaamsmassage? Een washandje en scrub washand helpt je lichaam te exfoliëren en verwijdert dode huidcellen uit de bovenste lagen van je lichaam, waardoor je zacht en glad wordt na het douchen!

Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  Tonen 0 producten

  Sorry

  Found no products

  WASHANDJES – PERFECT VOOR DE THUIS SPA

  Iets dat in alle badkamers nodig is, maar waar niet iedereen aan denkt, zijn washandjes! Een washandje is een handdoekje dat erg handig is voor het wassen van je lichaame en gezicht. Je vraagt je misschien af wat een washandje onderscheidt van een gezichtsdoekje? Een washandje lijkt veel op een gezichtsdoek, maar washandjes hebben een ontwerp als een handschoen waar je hand in past en tijdens het gebruik beter op zijn plek blijft. Zoals gebruikelijk bij textiel hoeft de een de ander niet uit te sluiten, maar hoe meer hoe beter! Een stapeltje van fijn en praktisch badkamertextiel in de badkamer is een must, en een washandje is echt iets om aan te schaffen. Een washandje heeft vele functionele doeleinden. Je kunt washandjes gebruiken om je gezicht of lichaam grondig schoon te maken, je kunt het gebruiken om je huid zachtjes te schrobben. Als je een washandje gebruikt dat slechts licht bevochtigd is, geeft het een goed maar zacht schrob effect op de huid en verwijdert het dode huidcellen. Als je ze overvloedig met water weekt, worden ze zachter en kunnen ze worden gebruikt met zeep om je comfortabel te wassen. Ze kunnen daarom worden gebruikt voor zowel nat als droog schrobben, het is een kwestie van wat jij fijn vindt. Een washandje kan ook worden gebruikt om pijnlijke spieren zachtjes te masseren en kan de bloedcirculatie stimuleren. Het gebruik van een washandje geeft een diepe reinigende werking, die een beetje luxueus kan aanvoelen. Waarom reserveer je niet elke week een spa-avondje thuis waarbij je je huid schrobt met een washandje en jezelf vervolgens insmeert met heerlijke huidverzorgingsproducten? Het resultaat geeft een zachte en mooie huid! Gebruik je washandjes samen met milde zeep of verzachtende doucheolie voor een zachte reiniging. Er zijn maar weinig dingen die zo fijn zijn als je ontspannen en fris voelen na een heerlijke douche.

  WASHANDJES IN FIJNE KWALITEIT VAN KATOENEN BADSTOF

  In ons assortiment vind je washandjes van zachte badstof die gemaakt zijn van 100% katoenbadstof. Katoenbadstof zorgt ervoor dat het washandje een goed absorberend vermogen heeft en het comfortabel aanvoelt tegen je huid. Er zijn veel verschillende kleuren om uit te kiezen, zodat je je washandjes met de rest van je badkamerinterieur perfect kunt combineren. Alle washandjes hebben een leuke lus in een hoekje zodat je ze als een leuk detail kunt ophangen! Waarom kies je niet dezelfde kleur van je washandjes als van je handdoeken en badhanddoeken? Of als je meer van contrasten houdt, breng je juist door verschillende kleuren te kiezen een levendiger karakter in je badkamer. Al ons badtextiel is er in veel verschillende kleuren, die allemaal heel mooi op elkaar kunnen worden afgestemd. Of je nu op zoek bent naar een grijs, een wit of een roze washandje, je vindt ze bij ons! Wat belangrijk is, is dat er op het gebied van badtextiel geen keuze hoeft te zijn tussen mooi en functioneel. Wij bieden washandschoenen van fijne kwaliteit die een even groot functioneel doel dienen. Het kiezen van een goed washandje maakt het je favoriete textiel in je badkamer!

  MAAK EEN MOOIE SPA-MAND – PERFECT OM JEZELF MEE TE TRAKTEREN OF WEG TE GEVEN ALS GESCHENK

  Een washandje doet echt denken aan de spa en tijd om jezelf te verwennen. Waarom maak je geen mooie spa-mand die je bewaart in de badkamer, zodat het altijd binnen handbereik is? Maak het een routine om een paar keer per week een uurtje voor jezelf te reserveren. Zet een leuk mandje klaar met washandjes, gezichtsdoekje en voedende producten voor lichaam en haar. Het washandje is een must in deze spa-box en kan zowel voor lichaam als gezicht worden gebruikt om een aangenaam en diepe reiniging te bieden. Voor jezelf zorgen is goed voor je uiterlijk en vooral heel goed voor het innerlijke. Het kan bijna worden gezien als een soort ontspanningstherapie om een moment voor jezelf te nemen. Het inrichten van een mooie badkamer met praktisch badkamertextiel waarbij alles wat je nodig hebt altijd binnen handbereik is, draagt bij aan een heerlijk en ontspannen gevoel. Maak van je badkamer een plek waar je graag verblijft tijdens de ochtend- of avondroutine. Het weggeven van een mooie spa-mand met een washandje is misschien wel het perfecte cadeau. Misschien wil je iemand voor een verjaardag een beetje extra verwennen? Het zal waarschijnlijk door iedereen worden gewaardeerd.

  MAAK EEN MILIEUVRIENDELIJKE KEUZE EN KIES VOOR WASHANDJES IN KATOENBADSTOF

  Het maken van milieuvriendelijke keuzes is altijd goed, misschien vooral als het gaat om producten die je vaak gebruikt. Onze washandjes zijn gecertificeerd volgens STANDARD 100 door OEKO-TEX®. Dit betekent dat onze washandjes vrij zijn van schadelijke stoffen en chemicaliën die een negatieve invloed kunnen hebben op het milieu of je gezondheid. Al onze washandjes kunnen op 60 graden gewassen worden zodat je ze regelmatig kunt wassen. Dit betekent dat je je washandjes meerdere keren kunt hergebruiken en wegwerpproducten kunt vermijden, waardoor ze extra klimaatslim zijn. Het kiezen van washandjes in katoenbadstof is positief omdat ze een langere levensduur hebben dan producten van wegwerpmateriaal die vaker moeten worden vervangen. Stoffen washandjes geven geen verkeerde deeltjes af in de afvoer. Bekijk ons assortiment en kies een washandje dat goed is voor zowel jouw als onze omgeving.