Bedsprei

Met een stijlvolle sprei voor een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed creëer je eenvoudig en snel een harmonieuze sfeer en een luxe hotelgevoel in je slaapkamer! Een sprei heeft daarnaast de praktische functie om je dekbedden en kussens overdag te beschermen. In ons assortiment kun je kiezen uit spreien in verschillende mooie materialen, kleuren en diktes. Wees welkom om te zoeken door ons assortiment spreien voor op je bed!

Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  Tonen 0 producten

  Sorry

  Found no products

  Sprei – gezellig en comfortabel

  Het gezellig en comfortabel maken in bed met behulp van een mooie sprei is een makkelijke manier om de slaapkamer extra mooi te maken! Je kunt wisselen tussen verschillende spreien in verschillende seizoenen, zodat het past bij de temperatuur en het algemene gevoel qua weer, als je dat leuk vindt. Zo shop je meer dan één sprei en wordt het altijd leuk!

  Praktisch en leuk met fijne spreien

  Textiel dat zowel leuk, stijlvol als praktisch is, krijgt een dikke pluim - wat is er beter dan multifunctionaliteit in interieurontwerp? Spreien hebben alles wat je maar kunt wensen, dus zoek naar een mooie sprei voor een heerlijke uitstraling in de slaapkamer.

  Snelle manier om je slaapkamer op te fleuren

  Met de juiste sprei kan je een kamer snel opfrissen. Met een mooie kleur sprei kun je gemakkelijk matchen, als je dat wilt. Door te beginnen met een bepaalde kleur textiel, kun je de rest er op aanpassen. Je kunt ook beginnen met een basiskleur in de slaapkamer en vervolgens een sprei in een accentkleur te kiezen voor een rustige, trendy en algehele uitstraling.

  Veel mooie kleuren!

  Gelukkig zijn er spreien voor alle smaken, het is iets dat in alle stijlen en alle soorten huizen past. Bij het kiezen van de kleur van een sprei zijn er verschillende dingen om rekening mee te houden. Past het bij de rest van de inrichting van de slaapkamer? Is het van de juiste kwaliteit en materiaal? Heb je bijvoorbeeld zware fluwelen gordijnen in je slaapkamer, dan is het leuk om te combineren met een zwaardere sprei. Heb je een lichte, luchtige slaapkamer, dan is het mooi om te combineren met een sprei in lichtere materialen.

  Luxe en elegant

  Omdat een sprei de kamer een luxe en elegante uitstraling geeft, is het een makkelijke accessoire om de slaapkamer op te liften. Een sprei is ook een prima idee als je in een klein appartement woont. Door een sprei te gebruiken, kan het bed eenvoudig als bed en als bank fungeren. Gebruik een sprei om een ​​moderne en relaxte plek te creëren waar je je heerlijk kan ontspannen.

  Welke maat moet ik kiezen?

  Als je een kleine sprei vindt die het bed niet volledig bedekt, is het misschien een idee om er twee te kopen en ze een beetje nonchalant op het bed te leggen. Dat geeft een mooi en trendy uitstraling. Als je slechts één sprei wilt, kiest dan één die past bij de grootte van je bed. Onthoud dat het belangrijk is om te beslissen of je een sprei wilt die het hele bed bedekt en helemaal tot aan de vloer reikt, of dat je een kortere wilt. Misschien wil je een sprei voor een bed zonder poten? Dan is de beste keuze een sprei die het matras bedekt, dat ziet er stoer, trendy en relaxed uit.

  Hotelgevoel in een handomdraai!

  Om een ​​hotelgevoel in je slaapkamer te creëren, voelt extra luxe. Die frisse, witte, schone stijl die je vaak in een hotelkamer aantreft kun je gemakkelijk realiseren in je eigen slaapkamer met de juiste sprei, beddengoed en ander textiel. Kies een zachte sprei die precies de juiste touch geeft om een Scandinavisch stijlvol, luxueus en frisse uitstraling te creëren.

  Verschillende spreien voor verschillende stijlen

  Misschien ben je niet zo van de minimalistische, witte en "frisse" stijl? Heb je liever een slaapkamer die wat meer opvalt? Kies dan voor een sprei in een donkere kleur die een geheel andere draai aan de kamer geeft.

  Bescherm dekbedden en kussens

  Spreien zorgen voor een harmonieuze uitstraling en het voelt ook overzichtelijker als je ervoor kiest om spreien te gebruiken. Een sprei beschermt overdag kussens en dekbedden, terwijl voor de nacht de dekbedden en kussens lekker fris en schoon zijn!