Laken

Kruipen in een bed opgemaakt met frisse schone lakens is echt een knus en luxe gevoel. Met mooie lakens is het gemakkelijk om de slaapkamer op te fleuren. Misschien ben je op zoek naar een kleurrijk laken of een stijlvoller laken dat bij veel verschillende dekbedovertreksets past? Wees welkom om ons assortiment te bekijken en iets te vinden dat je aanspreekt en wat tegelijkertijd bijdraagt aan een gezelliger opgemaakt bed!

Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  Tonen 0 producten

  Sorry

  Found no products

  SCHONE EN MOOIE LAKENS OM OP TE SLAPEN

  Is er iets beters dan na een lange dag in een schoon bed te kruipen met heerlijke zachte dekbedovertrekken en frisse lakens? Lakens en ander bedtextiel van goed materiaal zijn belangrijk in bed, zodat het zacht en heerlijk aanvoelt om in te slapen. Een laken moet met zorg worden gekozen, het moet comfortabel voelen tegen de huid en het moet ook duurzaam zijn, omdat het elke nacht vele uren wordt gebruikt.

  Het is goed om van tevoren te bedenken van welk materiaal het laken moet zijn. Wij bieden een scala aan hoge kwaliteit gemaakte lakens van fijn katoensatijn. Deze combinatie van materialen is perfect voor een laken. Satijn is een zeer luxueus materiaal dat zacht en comfortabel is om onder te slapen en katoen is een duurzaam materiaal dat goed ademt, vocht absorbeert en comfortabel aanvoelt tegen de huid. Een perfecte mix om een goede nachtrust te krijgen onder een zacht maar duurzaam laken!

  Comfort is het belangrijkste als het gaat om slapen. Comfortabel in een bed liggen in beddengoed dat goed aanvoelt, is een belangrijk begin. Goed comfort kan ervoor zorgen dat je je meer ontspannen voelt en het draagt bij aan een betere nachtrust. Met andere woorden, het kiezen van je slaapkamertextiel is iets waar je goed over moet nadenken. Naast materiaalkeuze is het belangrijk om een laken te kiezen in de juiste afmetingen dat de hele nacht op zijn plaats blijft liggen. Door een laken in de juiste afmetingen te kiezen, kun je comfortabel slapen wetende dat het op zijn plek blijft, zelfs als je draait en draait in je slaap. In ons assortiment vind je verschillende lakens van verschillende afmetingen zodat je er één kunt vinden die bij jouw bed past. Het is ook belangrijk om een mooi laken van goede kwaliteit te kiezen. Frisse fijne lakens van hoge kwaliteit creëren echt een gevoel van luxe! Wees van harte welkom om ons assortiment van mooie en betaalbare lakens te bekijken.

  COMBINEER JE LAKEN MET VERSCHILLENDE SLAAPKAMERTEXTIEL VOOR EEN MOOI BED

  Er zijn veel verschillende manieren om je bed op te maken. Het kiezen van een wit laken is altijd een goede start. Klassieke witte lakens zijn fris en kunnen met vele kleuren worden gecombineerd. Als je uniform beddengoed in dezelfde kleurtoon wilt, kun je kiezen voor rustige kleuren in wit, beige, grijs of een andere rustige kleur bijpassend bij de rest van je bedtextiel. Je kunt ook combineren met dekbedovertrekken met patroon en ander kleurrijk slaapkamertextiel om juist een contrast te creëeren. De verscheidenheid aan bedtextiel is erg groot en er zijn zowel klassieke patronen als stijlvolle kleuren, dus of je nu een stijlvol bed wilt dat lijkt op een hotelbed, een speels bed of een slordiger rustiek bed, witte lakens zijn een goede basis om mee te beginnen! Het is belangrijk om een bed goed op te maken, want in de slaapkamer wil je kunnen ontspannen en relaxen. Hier moet je zowel de dag beginnen als eindigen, dus het is belangrijk om het bed zo op te maken voor zowel een harmonieus begin van de dag als een ontspannen moment in de avond. Het opmaken van je bed met slaapkamertextiel dat er uitnodigend uitziet om in te kruipen en waardoor je 's ochtends een tijdje extra wilt blijven, is erg belangrijk.

  GA VOOR EEN MILIEUVRIENDELIJKE KEUZE BIJ HET KIEZEN VAN JE LAKEN

  In ons assortiment vind je lakens die milieuvriendelijke ecolabels hebben en gecertificeerd zijn volgens STANDARD 100 van OEKO-TEX®. Deze certificering zorgt ervoor dat het product wordt getest en vrij is van stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid en vrij van schadelijke chemicaliën. Dit betekent dat deze lakens een optie zijn die goed zijn voor zowel het milieu als voor jou, zodat je goed kunt slapen met een zuiver geweten!

  NET GEWASSEN LAKENS ZIJN ZOWEL BELANGRIJK ALS FRIS

  Het is niet alleen heerlijk om in een fris bed te kruipen, het is ook belangrijk om regelmatig je beddengoed te wassen en een fris bed op te maken met schoon beddengoed. Maar hoe vaak moet je de lakens verschonen? Het verschonen van lakens en beddengoed elke week, of ten minste om de twee weken, is meestal een goede algemene regel om mee te beginnen om een goede bedhygiëne te behouden. Wanneer we slapen, verliezen we huidcellen, zweten we en kunnen bacteriën zich vormen die meestal onschadelijk zijn, maar het is belangrijk om regelmatig van beddengoed te veranderen om het verschijnen van huisstofmijt te voorkomen. We brengen vele uren per nacht door in bed, dus het is geen wonder dat er vuil ontstaat. Door het bed schoon te maken en de lakens regelmatig te verschonen, houd je je bed zo schoon en fris mogelijk.

  Bij het verschonen van beddengoed is het ook belangrijk om het gebruikte beddengoed minstens op 60 graden te wassen om van alle bacteriën en vuil af te komen. Al ons beddengoed is geschikt om te wassen op 60 graden. Probeer een routine te krijgen door regelmatig het bed te verschonen, het is goed voor je gezondheid en bovendien is het extra heerlijk om in een schoon bed te kruipen dat fris ruikt naar heerlijk wasmiddel en zo zacht en fris voelt voor het lichaam!