Matrasbeschermer

Voeg een paar jaar toe aan het leven van je matras door het te beschermen met een matrasbeschermer. Een matrasbeschermer houdt je matras fris en brandschoon, terwijl het slijtage aan het matras vermindert en gemakkelijk te verwijderen is om te wassen. Welkom bij ons assortiment matrasbeschermers!

Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  Tonen 0 producten

  Sorry

  Found no products

  MATRASBESCHERMER EN MATRAS TOPPER – GEEF JE BED EEN LANGERE LEVENSDUUR

  Het kopen van een matrasbeschermer en een matras topper voor je bed is een must! Wie wil er nu niet in een fris en schoon bed slapen? Met matrasbeschermers kun je je bed langer goed onderhouden en schoonhouden. Tegelijkertijd vermindert het slijtage aan zowel bed als matras. Dit is goed voor jezelf en het milieu. Het kopen van een matrasbeschermer en matras topper die je bed beschermt verlengt de levensduur van je bed aanzienlijk. Daarnaast vind je in ons assortiment matrasbeschermers die gecertificeerd zijn volgens STANDARD 100 van OEKO-TEX® die garanderen dat het product getest is en vrij is van stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid, allergie-getest en het product milieuvriendelijk is.

  Matrasbeschermers en matras toppers zijn er in verschillende maten, zodat je er één kunt vinden die de juiste maat heeft die je zoekt. Zowel standaard matrasbeschermers van 180x200 cm als 90x200 cm als middelgrote maten zoals 105x200 cm en extra grote matrasbeschermers in 210x200 cm! Bekijk ons assortiment matrasbeschermers in verschillende maten om precies te vinden wat je zoekt en wat bij jouw bed past.

  Naast de voor de hand liggende beschermende functie kunnen sommige matrasbeschermers de temperatuur reguleren, het bed hypoallergeen maken en het beschermen tegen vocht wanneer een ongelukje zich voordoet. Dit kan heel handig zijn in de kinderkamer, bijvoorbeeld wanneer een kind traint om luiervrij te worden. Veel matrasbeschermers hebben ook het vermogen om vocht op te nemen. Hierdoor slaap je comfortabeler als je matrasbeschermer zweet en vuil opneemt. Een matras topper beschermt je bedbodem tegen vuil, vloeistof en stof, zowel aan de bovenkant als aan de zijkanten, van het bed. Daarnaast kan het de komst van mijten in het matras tegengaan. Een ander positief punt is dat matrasbeschermers en matras toppers het je zo eenvoudig maken om je bed schoon en fris te houden. We brengen vele uren door in bed, dus het is geen wonder dat het vies kan worden. Matrasbeschermers en matras toppers zijn eenvoudig te verwijderen om te wassen in tegenstelling tot het matras zelf. Bovendien zorgen ze ervoor dat je het bed niet zo vaak hoeft te stofzuigen. Het kopen van matrasbeschermers en matras toppers is daarom een goede keuze omdat er meer leuke dingen in het leven zijn dan wassen en schoonmaken. Onze matrasbeschermers en matras toppers kunnen op 60 graden gewassen worden.

  MATRASBESCHERMER OF MATRAS TOPPER – WAT IS WAT?

  Het is gemakkelijk om matrasbeschermers en matras toppers door elkaar te halen. Je vraagt je misschien af wat het verschil is? Een matrasbeschermer wordt direct op het matras gelegd en daarboven komt een hoeslaken. Dit dient als extra bescherming voor je matras. Een matras topper is vaak gemaakt van stretch badstof en ligt op de bovenkant van de bedbodem zelf, onder het matras en beschermt je bedbodem zowel van de bovenkant als van de zijkanten eromheen. Beide plaatsen hebben de voorkeur en de ene sluit de andere niet uit. Het beschermen van je matras en bedbodem verlengt de levensduur en kwaliteit van je matras.

  Zowel matras toppers als matrasbeschermers zijn er in verschillende maten en hebben vaak elastiek aan de randen voor een perfecte pasvorm. Een matrasbeschermer is niet zichtbaar onder het hoeslaken. Een matras topper kan soms zichtbaar zijn, dus deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je er één kunt kiezen die bij de rest van het interieur past! Een witte of zwarte topper zijn neutrale keuzes die passen bij de kleuren van je bed, maar je kunt ook kiezen tussen toppers in beige of grijs, ook tijdloze keuzes die passen bij andere kleurkeuzes in je huis.

  MATRASBESCHERMERS DRAGEN BIJ AAN MEER COMFORT IN BED!

  Voor degenen die vinden dat het matras een beetje te hard is, kan een matrasbeschermer een goede optie zijn! Er zijn veel verschillende matrasbeschermers en sommige hebben wat meer vulling waardoor ze zachter aanvoelen. De meeste van onze matrasbeschermers zijn mooi gewatteerd, gevormd en gevuld. Dit betekent dat matrasbeschermers je comfort in bed verhogen en je matras een extra comfortabel oppervlak wordt! Een matrasbeschermer omarmt je en geeft je het zachte oppervlak dat je in bed hebt gemist!

  Onze matrasbeschermers hebben ook vormgenaaide hoeken en elastische hoekbanden, zodat je er zeker van kunt zijn dat deze de hele nacht op zijn plaats blijft en niet rondschuift. Hierdoor kun je comfortabeler slapen en voorkomen dat je op een hobbelig oppervlak ligt. Prioriteit geven aan goed comfort is iets dat iedereen zou moeten doen! Er is niet veel dat beter is dan uitgeslapen wakker te worden en overdag meer energie te hebben, wat je zult ervaren als je goede slaaproutines hebt en comfortabel slaapt.

  MAAK HET BED OP VOOR EEN BETERE NACHTRUST – BEGIN VANAF HET BEGIN

  Het is belangrijk om een bed te hebben dat uitnodigend en fijn aanvoelt om in te ontspannen en dat vooral comfortabel is en veilig aanvoelt om in te slapen. Er zijn veel verschillende manieren om een bed op te maken. Terwijl sommigen de voorkeur geven aan een meer ontspannen stijl, geven anderen de voorkeur aan een netjes opgemaakt bed dat op een hotelbed lijkt. Het maakt niet uit hoe je je bed wilt opmaken, het is belangrijk om te beginnen met een matrastopper en matrasbeschermer, zodat je het bed bovenop kunt maken in de stijl die bij je past. Een veilige fundering is belangrijk zodat je geen dure matrassen hoeft te vervangen door doffe vlekken of dergelijke. Daarnaast maakt goed uitgezocht bedtextiel je bed hypoallergeen, wat natuurlijk ook erg belangrijk is. Zodra je je bed hebt opgemaakt, kun je veilig slapen in de wetenschap dat je een milieuvriendelijkere keuze hebt gemaakt en hoef je je geen zorgen te maken over ongelukken, stof, mijten of vuil. Alles voor een betere kwaliteit van de slaap.