Servetringen

Met servetringen houden de servetten de gewenste vorm vast en kun je in een handomdraai een creatieve en exclusieve tafelsetting maken zonder geavanceerde vouwvaardigheden. Een servetring is perfect voor speciale gelegenheden, hoewel de eenvoud ook betekent dat ze net zo gemakkelijk luxe kunnen toevoegen aan het dagelijks leven.

Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  Tonen 0 producten

  Sorry

  Found no products

  Servetringen – geven elk diner wat pit!

  Ben je op zoek naar leuke servetringen om je gedekte tafel extra mooi te maken? Natuurlijk moet je servetringen hebben - het is zowel cool, stijlvol als trendy! Het is misschien niet het eerste dat in je opkomt, maar het is eigenlijk best leuk om wat meer "geavanceerde" items te hebben, ook al is het tegenwoordig minder gebruikelijk dan vroeger. Tegenwoordig hebben we een meer relaxte houding ten opzichte van het dekken van de tafel, uitnodigingen en gezelligheid in het algemeen en dit wordt natuurlijk weerspiegeld in wat er op de markt wordt aangeboden. Dit zie je terug in ons assortiment. Onze servetringen zijn stijlvol en modern zonder al te veel van het goede. Perfect en eigentijds, dat zijn ze wel!

  Servetringen - werken in alle situaties

  Vind je het moeilijk om goede mogelijkheden te vinden om servetringen te gebruiken? Het is net zo leuk om ze op een maandagavond te gebruiken als bij verjaardag diners, weekendgezelligheid en grote feesten. Het zijn zulke kleine items die het net een beetje leuker maken midden in het dagelijks leven, of je nu in een goed humeur bent of niet. Wat is er mooier dan een prachtige gedekte tafel in het midden van de week om het weekend gevoel te evenaren? Profiteer van dit soort kleine dingen die het dagelijks leven veel leuker maken. Het zijn de kleine dingen in het leven die het doen!

  Mix verschillende stijlen

  Een truc om een ​​je gedekte tafel zowel trendy, cool als speciaal te laten uitstralen, is door een paar verschillende stijlen te mixen. Als je servetringen in natuurlijke materialen hebt, kan het leuk zijn om deze te combineren met zilveren kandelaars, kristallen glazen en rommelmarktvondsten in de vorm van eetborden. Het wordt dynamischer als je de verschillende stijlen voor zichzelf laat spreken en tegelijkertijd laat “verbinden” met elkaar in de tafelsetting. Dat geldt ook voor interieurinrichting, of het nu gaat om een ​​schilderijwand, een badkamer of een slaapkamer die opgeknapt moet worden. Durf gedurfd te zijn. Dit geldt niet alleen voor kleding en make-up, het geldt net zo goed voor interieurontwerp en de tafelsetting!

  Welke servetten moet ik kiezen?

  Het gebruik van servetringen en servetten in katoen, linnen stof of iets dergelijks is niet alleen klimaatvriendelijk in vergelijking met servetten in papier, het is ook veel leuker! We hebben verschillende servetten om uit te kiezen, zodat je de juiste kleur en/of patroon kunt vinden. Of het nu klassiek wit is of in kleur, bij ons vind je het juiste aanbod.