Servetten

Met stijlvolle servetten kunt je de gedekte tafel gemakkelijk een niveau optillen - of zelfs meerdere niveaus! Vooral met stoffen servetten die een gevoel van luxe uitstralen, maar die ook een milieuvriendelijker alternatief zijn voor het papieren servet. Geavanceerde vouwen of niet - een servet fleurt altijd op! Hier vind je prachtige stoffen servetten in materialen als katoen en rami – zowel gedessineerd als effen kleur!

Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  Tonen 0 producten

  Sorry

  Found no products

  Servetten – voeg stijl toe aan de gedekte tafel

  De tafel netjes dekken is tegenwoordig niet erg gebruikelijk, maar nu is er een "casual" stijl die je kan toepassen, of je nu gasten hebt of niet. Het is leuk om af en toe de tafel te dekken met tafelkleden, kaarsen, snijbloemen en servetten. Het is niet alleen leuk voor een beetje alledaagse luxe, het zal ook een aangename verrassing zijn voor gasten! Vroeger waren het vooral witlinnen servetten die gebruikt werden, maar bij ons vind je ook gedessineerde en meer kleurrijke varianten. Bij ons vindt iedereen servetten in zijn stijl!

  Luxe en flair

  Met dit soort extra accessoires kun je gemakkelijk een extra toevoeging aan je stijl geven. Als je de tafel met servetten dekt, ziet het er niet alleen mooier uit, het voelt ook luxer. Met een mooi gedekte tafel breng je zo gemakkelijk een flamboyante toets aan een alledaagse maaltijd als je wilt. Het is niet erg om van iets dat normaal een beetje saai zou zijn geweest een feestje te maken! Dek de tafel met mooie servetten op een maandagavond als er macaroni en gehaktballen op het menu staan en je zult zien dat het lijkt of je kreeft en champagne serveert!

  Hoge trendfactor met servetten

  Het huis opfleuren met kleine dingen zoals servetten is perfect omdat het goedkoop is en tegelijkertijd veel doet voor de algehele uitstraling. Is de keuken een beetje saai, maak een mooie gedekte tafel en het is meteen een stuk gezelliger. Als je denkt dat er aan tafel een gebrek aan kleur en patroon is, kun je het altijd opfleuren met behulp van een leuk tafelkleed, servetten, placemats, een mooie vaas en dergelijke. Laat je fantasie de vrije loop en onthoud dat een mooie tafelsetting een gouden kans is om buiten de gebaande paden te denken en er gewoon voor te gaan! Op dit moment is een beetje retro trendy. De tijd om het huis er levend uit te laten zien. Het is leuk om servetten, die een retro gevoel geven, een beetje hip, niet te netjes op tafel te zetten. Goed gestreken servetten zijn minder in, maar als jij dat mooi vindt, ga je gang! Stijl je gedekte tafel gewoon zoals jij dat wilt!

  Duurzaam en hip in één

  Een van de dingen die we erg leuk vinden aan servetten, is dat ze zo cool zijn. Doordat het ook nog eens een duurzame en milieuvriendelijke keuze is ten opzichte van papieren servetten, voelt het nog beter om voor stoffen servetten te kiezen. Dat het tegenwoordig zo gemakkelijk is om functie en schoonheid te combineren met milieuvriendelijke keuzes is fantastisch en door servetten te kopen die keer op keer kunnen worden gewassen, zul je blij en trots zijn op je gedekte tafel. De stoere uitstraling die dit type servet geeft, zullen je gasten versteld doen staan, dus het is niet geheel onmogelijk dat je een trend onder vrienden en kennissen start door te kiezen voor servetten in stof!

  Kleurrijk en gedessineerd of rustig?

  Sommigen houden van kleurrijk en patronen, terwijl anderen houden van een meer rustige stijl. Wat zo leuk is aan gedekte tafel en feestjes, is dat je echt los kunt gaan. Zelfs als je over het algemeen een huis in Scandinavische stijl hebt, is het leuk met een spannende tafelsetting met veel kleur. Op deze manier is natuurlijk ook het tegenovergestelde waar. Kies je meestal voor kleurrijke dingen en denk je dat het leuk zou zijn om een ​​uitgeklede en minimalistische gedekte tafel te hebben? Doe dat dan gewoon. Probeer nieuwe dingen uit- zo breid je je eigen stijl uit!

  Combineer met servetringen

  Als je voor servetten gaat, is het ook leuk om te kijken naar servetringen als toffe aanvulling. Waarom niet beide? Het is leuk om "all-in" te gaan en servetringen zijn daar ongetwijfeld een goed voorbeeld van. Waar je op de tafel je servetten plaatst, is aan jou. Er zijn veel goede tips en ideeën over wat er het leukst uitziet. Misschien heb je ergens een toffe tafelsetting gezien en wil je deze uit proberen? Is het juist zo dat je zelf een heerlijk thema hebt bedacht waar je voor wilt gaan? Ongeacht welke stijl je wilt toepassen, servetringen komen vaak van pas bij een mooie, volledig gedekte tafel.

  Leuk en praktisch

  Tegenwoordig worden servetten niet meer gebruikt voor alledaags gebruik. Elke keer dat je bij een diner bent waar het eten wordt geserveerd met servetten, realiseer je je hoe praktisch servetten eigenlijk zijn. Ze zijn heel erg handig en het feit dat ze meer functies vervullen dan alleen een trendy en coole gedekte tafel geeft pluspunten!