Tafellopers

Een decoratieve tafelloper is een lang, smal kleed dat je direct op het tafelblad of bovenop een gewoon tafelkleed kunt gebruiken. Een perfecte manier om de gedekte tafel op te fleuren! Hier vind je zowel stijlvolle effen als prachtige gemêleerde lopers in verschillende materialen. Misschien ben je zelfs op zoek naar een tafelloper met franjes? Je vindt ze hier ook in ons assortiment prachtige tafellopers!

Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  Tonen 0 producten

  Sorry

  Found no products

  Tafelloper - creatieve decoratie

  Tafellopers zijn kleiner dan gewone tafelkleden, wat betekent dat ze een kleiner oppervlak van de tafel bedekken. Dit maakt het eenvoudiger om de stijl te centreren met een loper dan met een tafelkleed. Met andere woorden, met een tafelloper is het veel eenvoudiger om een ​​gedekte tafel te krijgen in precies de stijl die je zoekt in vergelijking met een groter tafelkleed. Om een ​​zo creatief mogelijk eindresultaat te krijgen, kun je zowel inspiratie opdoen bij anderen als rondkijken in tijdschriften en op Instagram. Eigenlijk is het zo dat de meesten van ons de creativiteit wel in zich hebben, maar dat je vaak net een stapje nodig bent om het te gaan uit proberen.

  Klassiek of modern?

  Met een tafelloper bepaal je eenvoudig de stijl. Je kunt snel een trendy of een klassiek tintje krijgen aan de gedekte tafel door de juiste tafelloper op de juiste plek te plaatsen. Je kunt eenvoudig wisselen van stijl door te wisselen van tafelloper. Ook al heb je meestal een klassieke stijl in huis, wil je misschien een moderne gedekte tafel voor een speciale gelegenheid? Kijk dan naar een stoere tafelloper die precies dat speciale trendy gevoel geeft. Dan is het binnen no-time stoer en trendy! Dit kan gemakkelijk gecombineerd worden met andere moderne details, zoals servetten, servies, bloemen en meer.

  Praktisch en modieus in één!

  Tafellopers zijn niet alleen praktisch, maar ze kunnen ook alleen als modieus element op tafel fungeren. Soms is er maar één tafelloper op een tafel nodig om een ​​bepaalde stijl uit te stralen. We willen allemaal ons fijn voelen in ons eigen huis en de meesten van ons vinden het leuk om schoonheid met functie te kunnen combineren. Als je vooral dol bent op tafellopers voor je gedekte tafel, kan het een goed idee zijn om zowel functionele als mooie varianten in huis te hebben.

  Laag op laag

  Een goed voorbeeld van een hele mooie gedekte tafel is wanneer je een groot tafelkleed hebt met daarop tafellopers. Hiermee kun je mixen en matchen zoals je wilt, wat een dynamische en spannende uitstraling aan de tafel geeft. Als het er mooi uitziet op tafel, is het leuker om te eten, of je nu gasten hebt of als je alleen eet. Door zo eenvoudig een leuke gedekte tafel te kunnen maken, maakt dat je er gemakkelijk aan kunt wennen. Probeer verschillende tafellopers te combineren met verschillende tafelkleden totdat je de stijl vindt die je zoekt. Perfecte basis voor een fijne gedekte tafel

  Tafellopers zijn een goede basis voor de rest van de gedekte tafel. Laat de tafelloper als basis dienen voor een mooie totaalindruk. Kies je bijvoorbeeld voor een loper in een rustieke stijl, dan kun je op het gebied van bloemen, porselein en glazen hetzelfde thema hanteren. Ook is het leuk om een ​​rustieke sfeer te mixen met bijvoorbeeld een strakke of romantische stijl. Afhankelijk van of je het leuk vindt als verschillende stijlen samenkomen, of als je dezelfde stijl verkiest boven alles, kun je min of meer vrij combineren.

  Verschillende materialen – andere uitstraling

  Dat verschillende materialen een andere uitstraling geven aan je gedekte tafel is niets nieuws. Kies bijvoorbeeld voor tafellopers in jute of katoen om een ​​andere stijl en gevoel te creëren. Katoen voelt wat "lichter" en luchtiger aan, terwijl jute een wat meer "rauwer" gevoel geeft. Waar je bij het dekken van de tafel met tafellopers rekening mee kunt houden, is dat je de tafelaankleding ook daadwerkelijk kunt afstemmen op het eten dat geserveerd wordt. Het lijkt een beetje ver gezocht, maar is erg leuk!

  Snelle elegantie!

  Met eenvoudige middelen een gedekte tafel snel kunnen opfleuren is goed en met een tafelloper is dat precies wat je kunt bereiken. Door gewoon een tafelloper op tafel toe te voegen krijg je direct een luxer gevoel, dit maakt het simpel en snel om te veranderen!

  Trendy Scandinavisch design

  Als je in Zweden woont, word je verwend met leuke interieurdetails voor een goede prijs. Het stijlvolle en typisch Scandinavische krijg je bij ons er gratis bij, dus je hoeft niet veel geld uit te geven als je op zoek bent naar een snelle opfrissing, of als je op zoek bent naar goede items om een ​​leuke gedekte tafel te creëren. Kies uit onze stijlvolle tafellopers om degene te vinden die bij je past of bij de stijl van de gedekte tafel die je zoekt. Als je het lastig vindt om te kiezen, kan je altijd kiezen uit dezelfde exemplaren in verschillende kleuren.