Washitape

Washi-tape is een multifunctionele decoratieve tape die voor veel dingen kan worden gebruikt, waaronder het gemakkelijk ophangen van posters of prints aan de muur. Het is zachtaardig en laat geen sporen na op posters of behang, wat perfect is voor diegenen die van afwisseling houd - of gewoon op zoek is naar een persoonlijkere manier om je posters te bevestigen. Washi-tape is sterk, maar tegelijkertijd flexibel en gemakkelijk om mee te werken.

Naast het bevestigen van uw posters, kunt u de washi-tape ook gebruiken om verjaardagskaarten, pakjes te versieren of uw persoonlijke touch te geven aan uw bezittingen zoals notitieblokken of kalenders.

Vrolijk en simpel - zo hoort het te zijn om washi-tape te gebruiken!

Tonen 0 producten

Sorry

Found no products

Washi-tape

Washi-tape, ook wel siertape of decoratietape genoemd, is een praktische en siertape waar je veel mee kunt! Washi-tape is praktisch doordat hij sterk is, maar tegelijkertijd ook zacht, en het oppervlak of het voorwerp dat u wellicht met de tape wilt bevestigen niet beschadigt. Het is compatibel en gemakkelijk te gebruiken, en ook gemakkelijk te verplaatsen of te verwijderen.

Geef een persoonlijke touch - met washi-tape

Decoratief is misschien wel het belangrijkste beschrijving van washi-tape en in veel gevallen het hoofddoel van het product. Het was onmogelijk voor te stellen dat tape zo'n leuk product zou kunnen zijn! Washi-tape is perfect om je muur, bezittingen of geschenken een persoonlijk tintje te geven.

Bevestig uw posters eenvoudig aan de muur

Met washi tape kun je gemakkelijk en snel je leuke posters, prints of foto's aan de muur hangen. Washi-tape zal je behang, posters en foto's niet beschadigen. Het is gewoon een leukere en iets persoonlijkere manier om je muren te versieren!

Omdat washi-tape geen sporen achterlaat op de muur, is het ook erg praktisch voor degenen die van afwisseling houdt in zijn wanddecoratie, of die graag nieuwe dingen probeert.

Versier los met washi-tape!

Voor degenen met een beetje fantasie: de washi-tape kan voor bijna onbeperkte dingen worden gebruikt. Naast het bevestigen van posters en dergelijke aan de muur, kun je washi-tape ook gebruiken om bijvoorbeeld pakjes, boeken, verjaardagskaarten, notitieblokken of zelfs kasten en ander meubilaire te versieren. Je kunt ook een droevig behang opfleuren door heerlijke patronen op de muur te maken.

Verschillende patronen - zelfde kleurenthema

In ons assortiment van washi-tape vind je multi-packs met acht losse rollen in verschillende patronen en breedtes, maar die allemaal hetzelfde kleurenthema hebben. Dit maakt het gemakkelijk voor jou om los te decoreren met verschillende patronen en breedtes - terwijl je weet dat je binnen hetzelfde kleurenthema blijft. Enjoy!