Salontafel

(0)

Een salontafel is meer dan de plaats om theekopjes, de afstandsbediening en kranten op te leggen. Een echt mooie salontafel kan de stijl van de hele woonkamer bepalen! Liever een kleine, grote, vierkante of een ronde salontafel? Een salontafel van hout, steen, glas of metaal? We hebben salontafels in alle vormen en voor alle stijlen - kijk gerust eens in ons assortiment!

Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  Tonen 0 producten

  Sorry

  Found no products

  Salontafel – goed in de meeste gevallen!

  Met een goede salontafel is het niet moeilijk om een ​​prettige uitstraling in de kamer te krijgen. Een salontafel moet met zorg worden gekozen, omdat deze veel ruimte in beslag neemt en de stijl bepaalt. Gelukkig zijn er genoeg mooie keuzes in salontafels, dat maakt het allemaal een stuk makkelijker!

  Verhoog de gezelligheid met salontafels

  Kan een tafel een gezellige sfeer creëren in een ruimte? Natuurlijk! Misschien is het zo dat je vooral denkt aan textiel, kleine accessoires, planten en meer als het gaat om het verhogen van de gezelligheid, maar in feite komt je met de juiste salontafel met hetzelfde resultaat. Sommige mensen vinden het gezellig om een ​​tafelkleed te gebruiken, terwijl anderen liever een salontafel hebben zoals hij is. Het is leuk om een ​​beetje te kunnen afwisselen tussen een geklede stijl met tafelkleed en de meer uitgeklede en minimalistische stijl die het krijgt zonder tafelkleed.

  Welke stijl past bij jou?

  Ben je op zoek naar een salontafel in een moderne stijl? De nieuwste trend? Een klassieke salontafel? Misschien is het zo dat je op zoek bent naar een salontafel in een meer romantische stijl? Je kunt erop rekenen dat je de salontafel vindt die bij je past - er zijn veel salontafels, zodat iedereen zonder twijfel zijn favoriet kan vinden! Het kan leuk zijn om met een salontafel uit je comfortzone te stappen. Misschien is het leuk om iets eigenzinnigs uit te zoeken, iets anders dan wat je gewend bent in je interieur? Het tegenovergestelde kan ook waar zijn en ben je op zoek naar een salontafel met een meer rustiger ontwerp. Welke wordt het voor jou? Bekijk ons ​​assortiment en sta open voor nieuwe ideeën om je huis een beetje extra op te fleuren!

  Grote of kleine salontafel?

  Naar welke maat ben je op zoek? Wil je groot of klein? Iets dat er een beetje tussenin ligt? Het maakt niet uit welke maat in je huis past, je kunt hem voor de bank of op een andere manier neer zetten. Het is aan jou om te beslissen hoe je je kamer inricht met een salontafel! Het is gebruikelijk om je salontafel voor de bank in de woonkamer te plaatsen, maar het is ook leuk om een ​​salontafel naast de bank te hebben, bij een grote fauteuil of iets dergelijks. De naam salontafel betekent niet dat deze alleen maar op die plaats tot zijn recht komt. Misschien heb je een veel mooiere locatie in gedachten.

  Welk materiaal moet ik kiezen?

  Wat voor soort materiaal en oppervlak vind je leuk? Wil je glans en staal? Of trekt juist een houten tafel? Een salontafel die staal en hout combineert? Het is aan jou! Er zijn veel verschillende houtsoorten om uit te kiezen, dus als je een houten salontafel wilt, kun je gemakkelijk iets passends vinden - kies en geniet!

  De juiste salontafel zorgt voor het juiste gevoel

  Leuke aanvulling bij de bank

  Als je een mooie salontafel bij de bank hebt staan, versterken de twee meubelstukken elkaar op een prettige manier. Een salontafel in het juiste design zorgt ervoor dat de bank tot zijn recht komt en vice versa. Hoe je de bank en de tafel ook wilt combineren, er zijn tal van spannende mogelijkheden. Wil je een strakker design op de bank en een salontafel die meer warmte en gezelligheid uitstraalt, of ben je op zoek naar een zachte, knusse bank in combinatie met een minimalistische salontafel? Wil je gewoon een knus gevoel, of juist stijlvol en strakker? Ga voor wat bij je past!

  Hoekige of ronde salontafel?

  Wat vind je het leukst? Wil je een ronde salontafel of heb je liever vierkant of rechthoekig? Sommigen waarderen het hoekige terwijl anderen het ronde en zachte aantrekkelijker vinden. Kies op basis van wat voor jou het beste voelt - het assortiment is zo groot dat het onmogelijk is om niet de juiste te vinden!