• Make-up spiegel met ingebouwde LED-verlichting
  • Instelbare helderheid en kleurtemperatuur
  • Buitenmaat van 36x47 cm

KAILA Make-up spiegel Stand LED Wit 30x41 cm

  • Make-up spiegel met ingebouwde LED-verlichting
  • Instelbare helderheid en kleurtemperatuur
  • Buitenmaat van 36x47 cm
€199.00
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Dimbaar
Ja
Diepte
8,5 cm
Kleur 
Wit
Kleur van het spiegelglas 
Kleurloos
Kleurtemperatuur
3000-6000K
Lichtbron
LED
Lumen
3840
Materiaal 
Metaal
Spiegeloppervlak
30x41 cm
Afmetingen
35x45 cm
Muurbevestiging 
Nee
Watt
24
Buitenmaat 
36x47 cm
Gewicht 
2560 g

Dit is een goede keuze voor wie op zoek is naar een elegante make-up spiegel met ingebouwde verlichting. De verlichting bestaat uit een soort lijst die de spiegel elegant omlijst en die een gelijkmatige gloed geeft als je je klaar maakt voor de dag. De verlichting is instelbaar met touch knoppen die aan de voorkant van de spiegel zitten en je kunt zowel de helderheid als de kleurtemperatuur van het licht instellen. Met de “P" knop kan het licht naar wens gedimd worden en met de “M" knop kan de kleurtemperatuur gewijzigd worden in warm, koud en natuurlijk licht. De derde knop is een aparte knop waarmee het licht ingeschakeld kan worden.

Deze spiegel heeft een metalen voetsteun in een elegante witte kleur met een stijlvolle uitstraling. Dankzij het compacte formaat, met een spiegeloppervlak van 30x41 cm, past de spiegel gemakkelijk op de kaptafel, op een bijzettafel in de hal of op het dressoir in de woonkamer. Met het slimme ontwerp kan de spiegel schuin gekanteld worden. Elektrische verbinding wordt gemaakt door middel van een stekker.

KAILA is een nieuw Zweeds merk dat woondecoratie van hoge kwaliteit biedt in stijlvol Zweeds design voor het moderne huis!

De spiegelverlichting bestaat uit LED-diodes. De lichtbronnen zijn niet verwisselbaar, maar hebben een levensduur die overeenkomt met de levensduur van het product. Na 50.000 uur is de helderheid naar schatting verminderd tot ongeveer 50% van de oorspronkelijke helderheid.

Art.nr:
51056970

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.