• Make-up spiegel met ingebouwde LED-verlichting
  • Instelbare helderheid en kleurtemperatuur
  • Buitenmaat 36x47 cm

KAILA Make-up spiegel Stand LED Zwart 30x41 cm

  • Make-up spiegel met ingebouwde LED-verlichting
  • Instelbare helderheid en kleurtemperatuur
  • Buitenmaat 36x47 cm
€199.00
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Dimbaar
Ja
Diepte
8,5 cm
Kleur 
Zwart
Kleur van het spiegelglas 
Kleurloos
Kleurtemperatuur
3000-6000K
Lichtbron
LED
Lumen
3840
Materiaal 
Metaal
Spiegeloppervlak
30x41 cm
Afmetingen
35x45 cm
Muurbevestiging 
Nee
Watt
24
Buitenmaat 
36x47 cm
Gewicht 
2560 g

Deze stijlvolle make-up spiegel is een prachtig interieurdetail die tot zijn recht komt in elke kamer van je huis. De spiegel heeft een handige afmeting van 30x41 cm, waardoor deze zelfs op plaatsen met beperkte ruimte een goede keuze is. Het slimme ontwerp stelt je in staat om de spiegel te kantelen in een positie die jij comfortabel vindt terwijl je je klaarmaakt voor de dag.

Deze spiegel heeft geïntegreerde LED-verlichting die het spiegeloppervlak stijlvol omlijst. De spiegel heeft drie touch knoppen. Met de "M" knop kun je de kleurtemperatuur aanpassen, met de "P" knop kan het licht worden gedimd naar de gewenste lichtsterkte. Zo kun je de lichtinstellingen van de spiegel aanpassen aan elke gelegenheid, of je nu zachte sfeerverlichting wilt of een feller licht om je te ondersteunen bij het opmaken. Ook is een aparte knop om het licht in of uit te schakelen. Elektrische aansluiting wordt gemaakt door middel van een stekker.

De spiegel komt van het Zweedse merk KAILA. Hun concept is gebaseerd op de klassieke Zweedse designstijl die wordt gekenmerkt door minimalisme, elegantie en functionaliteit, maar met een moderne twist. KAILA biedt stijlvolle interieurdetails voor het moderne huis.

De spiegelverlichting bestaat uit LED-diodes. De lichtbronnen zijn niet verwisselbaar, maar hebben een levensduur die overeenkomt met de levensduur van het product. Na 50.000 uur is de helderheid naar schatting verminderd tot ongeveer 50% van de oorspronkelijke helderheid.

Art.nr:
51056971

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.