Schorten

Bescherm je kleding tegen spatten en morsen tijdens het koken of bakken in de keuken met een schort van BGA.NL! Schorten zijn hygiënisch en beschermen je kleding. Bovendien zal het een decoratief detail in de keuken zijn als je het in het zicht laat hangen. Of je nu aan het grillen, bakken of een heerlijk diner kookt, een mooi keukenschort heeft de voorkeur. Bekijk ons assortiment hieronder en kies een schort voor volwassenen die bij jou en je interieurstijl past - of het nu bedoeld is voor barbecue, bakken of keuken!

Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  Tonen 0 producten

  Sorry

  Found no products

  SCHORT – ZOWEL PRAKTISCH ALS STIJLVOL

  Een schort is iets dat in elke keuken zou moeten hangen. Of je nu aan het bakken, grillen of koken bent, een schort is hierbij heel erg handig. Een schort beschermt je kleding tegen vlekken en morsen. Veel mensen vinden het misschien een beetje onnodig om een schort te dragen, omdat een vlek je kleding misschien niet voorgoed bederft, maar het is goed om onnodig wassen te voorkomen van kleding met voedselspatten. Bovendien zijn er bepaalde voedselingrediënten die onze kleding voorgoed kunnen verpesten of vlekken die echt lastig zijn om te verwijderen. Als er gasten komen voor een etentje, kan het ook goed zijn om je niet druk te hoeven maken om je leuke feestelijke outfit door een schort te dragen die je kleding beschermt.

  EEN SCHORT IS EEN DECORATIEF EN HANDIG ITEM

  Een schort kan ook erg decoratief zijn in je huis. Wanneer je je schort niet gebruikt, kan het leuk zijn om het aan een haak in de keuken te hangen zodat het zichtbaar is, dan is het ook belangrijk om na te denken over welk schort je kiest. Er zijn veel verschillende kleuren om uit te kiezen, dus het kan leuk zijn om er een te kiezen die past bij de rest van het textiel in je keuken. Waarom combineer je je schort niet met pannenlappen, keukendoeken en tafelkleden in dezelfde kleur? Bovendien, als je je schort in de keuken laat hangen, is het altijd binnen handbereik en kun je je schort gemakkelijk aantrekken.

  KIES UIT VERSCHILLENDE MODELLEN, KLEUREN EN MATERIALEN

  Er zijn veel verschillende kleuren zijn om uit te kiezen. Het kan extra leuk zijn om te variëren. Misschien wil je een beige schort in de zomer omdat het een licht en fris is en een roestkleurige in de herfst die overeenkomt met de kleuren van de herfst? Als je schorten koopt voor meerdere mensen in het huishouden, kan het ook leuk zijn om voor elk persoon een andere kleur uit te kiezen, zodat iedereen gemakkelijk zijn eigen schort kan onthouden en iedereen zijn eigen favoriete kleur kan uit zoeken. Iedereen houdt van verschillende kleuren, maar ook van verschillende modellen. Terwijl sommigen de voorkeur geven aan lange schorten die het hele bovenlichaam bedekken, geven andere de voorkeur aan korte schorten. In ons assortiment vind je zowel gewone schorten als kortere bistroschorten en schorten die de taille bedekken en wat langer zijn. Het kiezen van een stoffen schort is een goede keuze. Ze zijn duurzaam en kunnen in de machine worden gewassen, zodat je het gemakkelijk kunt reinigen als het erg vies is. Volg altijd de wasinstructies op die op het schort staan. Het is ook een handige keuze om voor een schort met zakken te kiezen. Naast het feit dat er een leuk detail op je schort zit, kun je de zakken gebruiken om dingetjes in te bewaren. Als je weet dat je bepaalde gebruiksvoorwerpen vaak nodig hebt tijdens het koken, kun je deze in je zakken bewaren. Bewaar echter geen scherpe dingen in je zakken, dit kan schade aan jezelf en je kleding veroorzaken.

  EEN SCHORT IS ZOWEL EEN HYGIËNISCHE ALS SLIMME KEUZE

  Er zijn veel voordelen aan het gebruiken van een schort. Schorten zijn niet alleen beschermend, maar hebben ook een hygiënisch doel. Als je je kleren de hele dag hebt gedragen, is het een goed idee om een schort te gebruiken tijdens het koken. In de meeste restaurants over de hele wereld is het een vereiste om een schort te dragen bij het bereiden van voedsel, zowel als dresscode maar ook omdat het hygiënisch en beschermend is. Het is mogelijk om met een schort een hygiënische werkomgeving mogelijk te maken en dat willen we natuurlijk thuis ook creëren. Daarom is een schort een must in de keuken! Schorten bedekken de voorkant van het lichaam. Door het te dragen tijdens het koken, worden stof, morsen, vuil en ander vuil niet gemengd tussen kleding en voedsel.

  SCHORTEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN

  Schaf niet alleen een schort voor jezelf aan. Als je kinderen in huis hebt, is het ook heel handig om voor hen een mooi schort te kopen. Op deze manier kun je allemaal schorten dragen als professionele koks als je samen kookt of bakt. Het creëert een leuke saamhorigheid en beschermt kinderkleding tegen morsen en vuil. Daarnaast kunnen kinderen aangemoedigd worden om nieuwsgieriger te worden naar koken en bakken.

  GEBRUIK HET SCHORT VAKER DAN ALLEEN TIJDENS HET KOKEN

  Een schort is, zoals eerder beschreven, perfect tijdens het koken. Maar daar hoeft het niet bij te blijven. Als je gaat bakken, afwassen of andere klusjes gaat doen die vies of nat kunnen zijn, is het ideaal om een schort te dragen. Voor kinderen of de creatieve volwassene, zijn schorten ook perfect voor het beschermen van kleding bij het knutselen, schilderen met aquarel en dergelijke. Het is dus de moeite waard om een goed schort uit te kiezen. Je zult er veel aan hebben. Als je eruit wilt zien als een professional in de keuken en je kleding wilt beschermen tegen vlekken van voedsel en meer, bekijk dan het assortiment hierboven van prachtige schorten!