Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  Tonen 0 producten

  Sorry

  Found no products

  DECOREER JE BADKAMER MET EEN MOOI DOUCHEGORDIJN

  Een lange en ontspannen douche kunnen nemen die warm en heerlijk is, is echt luxueus. Of het nu 's ochtends is om wakker te worden of na een lange dag, het is heerlijk om onder de douche te staan. Hoewel een douchegordijn een leuk detail in je badkamer is, beschermt het ook het interieur van de badkamer tegen water. Het houdt het water gewoon waar het zou moeten blijven. Naast dat het water niet overal naar buiten spat, zorgt het douchegordijn er ook voor dat het de warmte in het douchecompartiment houdt.

  Een mooi douchegordijn is een must of je nu een bad of een vrijstaande douche zonder muren hebt. Het is niet zo leuk voor de volgende persoon die achter je aan gaat naar de badkamer als er water op de vloer ligt en bovenal is het een groot sliprisico en we willen niet dat er iemand gewond raakt. Met een douchegordijn verklein je dat risico en krijg je tegelijkertijd een leuk detail in de badkamer. Als er velen van jullie zijn die zich verdringen om de badkamer tijdens de ochtendspits, kan het ook handig zijn om een douchegordijn te hebben voor wat privacy.

  VERNIEUW EENVOUDIG JE BADKAMER MET EEN NIEUW DOUCHEGORDIJN

  Als je je badkamer wilt vernieuwen, maar niet de mogelijkheid hebt om een totale renovatie uit te voeren, kun je met verschillend badkamertextiel gemakkelijk je badkamer veranderen en vernieuwen. Een douchegordijn doet meer dan je denkt. In een saaie badkamer kun je kiezen voor een douchegordijn met kleur of met patroon om een beetje kleur toe te voegen en het levendiger te maken. Als je een badkamer met kleurrijke tegels hebt, wil je misschien kiezen voor of een rustigere kleur, of juist ook iets in kleur om contrast te creëren. Doordat een douchegordijn als het uitgetrokken is best wel veel ruimte in beslag neemt, is het echt een detail dat zichtbaar is! Een positief punt is dat een douchegordijn niet erg duur in aanschaf is, dus iedereen die dat wil, kan er meerdere kopen en ertussen variëren om regelmatig de uitstraling in badkamer te veranderen en de stijl te veranderen. Het kan extra leuk zijn om met de seizoenen mee te wisselen. In de herfst kan het gezellig zijn met een donker douchegordijn voor een extra warm gevoel tijdens het avondbad, terwijl het in de zomer wat frisser aanvoelt met een licht douchegordijn.

  EENVOUDIG OPHANGEN EN VERVANGEN VAN HET DOUCHEGORDIJN

  Het klinkt misschien ingewikkeld om een douchegordijn op te hangen, maar meestal is het helemaal niet moeilijk. Een staaf voor douchegordijnen is meestal gemakkelijk te monteren. Het enige waar je aan moet denken is om van tevoren te controleren hoe het moet hangen, recht langs de rand van het bad of als je een douchehoek hebt, dan heb je er misschien een nodig die schuin kan hangen. Zodra je de stang op zijn plaats hebt, hoef je alleen maar het gordijn te bevestigen met behulp van douchegordijnringen. Omdat je met behulp van de ringen een douchegordijn ophangt, is het ook heel gemakkelijk om te verwisselen en te variëren tussen verschillende gordijnen.

  Controleer van tevoren de afmetingen van het douchegordijn zodat je de staaf op basis daarvan kunt monteren. Je moet het douchegordijn op de juiste hoogte plaatsen, zodat het water niet spettert of blijft liggen op het douchegordijn. Als je een gordijn voor een bad gaat kiezen, wil je het zo kunnen plaatsen dat je het douchegordijn aan de binnenkant van het bad kunt hebben tijdens het douceh, zodat het water in het bad blijft, maar als je in bad gaat, wil je het douchegordijn buiten het bad laten hangen. Het is niet erg fijn om tegen een koud en nat douchegordijn te liggen. Daarom moet de douchebalk zo worden gemonteerd dat je het douchegordijn naar wens kunt laten hangen. In ons assortiment vind je douchegordijnen in de maat 180x200 cm wat een standaardmaat is die past bij veel verschillende doucheruimtes.

  HOUD JE DOUCHEGORDIJN SCHOON

  Een effen douchegordijn is een tijdloze keuze die je lang kunt gebruiken. Je hoeft je niet te laten afschrikken door de gedachte dat een oud douchegordijn weerbarstig en vies wordt als je er een vindt die je echt leuk vindt en lang wilt behouden. De meeste douchegordijnen kunnen worden gewassen en behouden hun fijne kwaliteit zolang je de wasinstructies volgt. Door je douchegordijn regelmatig te wassen, houd je het schoon en mooi. Regelmatig wassen is nodig, omdat zeepresten en ander vuil zich kunnen ophopen in je douchegordijn. Het mooie aan een douchegordijn is dat je het na het wassen direct op kunt hangen en een frisse geur van net gewassen zal zich verspreiden in je badkamer – Een frisse badkamer is gewoon extra fijn!

  Een mooi douchegordijn kan een rustig gevoel geven aan een ruimte die meestal prioriteit heeft. Maak het in plaats daarvan een beetje extra luxueus. Kies voor een stijlvol douchegordijn en voeg ander mooi badtextiel toe zodat het echt een luxe moment in de badkamer wordt waar je de mogelijkheid krijgt om te ontspannen en jezelf een beetje kan verwennen. Met een douchegordijn geef je je badkamer ook een persoonlijker karakter. In de rest van je huis heb je de mogelijkheid om precies hetzelfde te doen – je laten zien wie je bent door je interieur! Bekijk ons assortiment en kies een douchegordijn dat bij jou past!