Katoenen gordijnen

Bij het kiezen van gordijnen op basis van het materiaal, voelt katoen niet alleen goed in de structuur, maar hangen de gordijnen ook verbazingwekkend mooi voor je ramen. Bij ons bij BGA.NL vind je een breed scala aan lange en korte katoenen gordijnen in zowel katoenmix als puur katoen. Kies een kleur of patroon dat bij je inrichting past en sta versteld van hoe de kamer na het ophangen is getransformeerd. Onze prachtige katoenen gordijnen passen net zo goed in de slaapkamer als in de woonkamer.

Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  Tonen 0 producten

  Sorry

  Found no products

  KLASSIEKE KATOENEN GORDIJNEN ZIJN ALTIJD EEN GOEDE KEUZE

  Nieuwe gordijnen zijn perfect om een raam in huis mooi te omlijsten en gordijnen zijn net zo functioneel als decoratief. Katoenen gordijnen zijn een goede gordijnkeuze. In huis creëren katoenen gordijnen sfeer, het is makkelijk om met verschillende modellen te variëren en ze te verwisselen en met gordijnen is het makkelijk om een nieuwe sfeer in huis te creëren. Katoenen gordijnen zijn ook fijn omdat ze het licht niet tegenhouden, maar toch een beetje bescherming bieden tegen inkijk. Dat kan zorgen voor een veilig en comfortabel gevoel in huis. Daarom zijn gordijnen van katoen iets dat werkt in verschillende woningen en in alle verschillende kamers.

  Katoenen gordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen en er zijn veel katoenen gordijnen met spannende patronen, verschillende structuren en verschillende kleuren om uit te kiezen. Dat gordijnen zo makkelijk op te hangen en te verwisselen zijn, maakt het nog leuker. In ons assortiment met katoenen gordijnen is het makkelijk om mooie gordijnen te vinden die jou specifiek aanspreken.

  GEDESSINEERDE KATOENEN GORDIJNEN

  Katoenen gordijnen zijn er in verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen uit stijlvolle, effen katoenen gordijnen of mooie katoenen gordijnen met een mooi patroon. Gedessineerde katoenen gordijnen zijn perfect om een persoonlijker gevoel in huis te halen, en je kunt het patroon makkelijk aanpassen aan de hand van verschillende seizoenen. Misschien wil je wel gebloemde katoenen gordijnen in lichte kleuren tijdens de zomer, die je vervolgens kunt wisselen voor een paar in donkerdere tinten voor de herfst. Omdat gordijnen zo makkelijk op te hangen en te verwisselen zijn is het zeer makkelijk om het gevoel in huis en de stijl aan te passen aan jezelf.

  HANG DUBBELE KATOENEN GORDIJNEN OP

  Gordijnen van katoen zijn er in zowel dikkere als dunnere modellen. Het is extra mooi om deze samen te combineren. Soms hangen we een dun gordijn op omdat het een licht en fijn gevoelt geeft en een goede lichtinval, maar tegelijkertijd biedt het weinig bescherming tegen inkijk. Het dunne katoenen gordijn combineren met een dikkere katoenen stof die meer aan de zijkant hangt, voegt wat meer zwaarte toe en zorgt voor een gezelliger gevoel. Dubbele gordijnen, dus één dik gordijn en één dun gordijn samen, komt vaak voor in hotelkamers en is tegenwoordig ook een grote trend in huis. Dat is niet zo vreemd, want wie wil er nou niet het luxe hotelgevoel in huis halen? Dubbele gordijnen ophangen doe je het makkelijkst met een gordijnrail met twee sporen. Dan kun je het dikkere katoenen gordijn in het spoor vooraan hangen en het dunnere erachter. Een doorschijnend en dun gordijn dat tevoorschijn komt achter het zwaardere gordijn is handig op meerdere manieren. Je kunt makkelijk het dikkere gordijn dichtdoen als je de kamer wilt verduisteren, maar als je ze naar de zijkant trekt heb je nog een mooi doorschijnend gordijn erachter, dat de kamer extra gezellig maakt en tegelijkertijd toch een beetje beschermt tegen inkijk! Dubbele gordijnen ophangen is erg mooi en geeft de kamer meteen een luxer gevoel, bovendien is het een perfecte manier om meer textiel in een kamer te krijgen. Meer textiel toevoegen in huis geeft de kamer meer diepte. Dubbele gordijnen zijn perfect voor zowel de woonkamer als slaapkamer, en in andere kamers waar je grote ramen hebt, omdat je zowel het verduisterende effect krijgt dat je zelf kunt aanpassen, als een mooie bescherming tegen inkijk die niet meteen teveel licht tegenhoudt.

  KATOENEN GORDIJNEN IN VERSCHILLENDE MODELLEN

  Katoenen gordijnen zijn geschikt voor alle verschillende kamers in huis, en vooral omdat katoenen gordijnen in zoveel verschillende modellen en ophangmogelijkheden verkrijgbaar zijn. Je kunt dan makkelijk verschillende modellen bekijken om een paar te vinden dat het beste past in de kamer waarvoor je een gordijn zoekt. Misschien is het zo dat je een raam hebt waar je niet zoveel ruimte rondom hebt, bijvoorbeeld boven een aanrecht of een smaller raam, dan kan een valletje van luchtig en mooi katoen perfect zijn. Of misschien wil je een paar dunne gordijnen in de woonkamer, dan zijn wellicht een paar doorschijnende katoenen gordijnen een goede keuze? Er zijn ook katoenen gordijnen die wat dikker zijn, dus ook als ze niet gemaakt zijn om te verduisteren kunnen ze toch voorkomen dat zeer fel licht naar binnen dringt. Er is simpelweg een katoenen gordijn voor alle verschillende kamers!

  Er zijn ook gordijnen met verschillende ophangmogelijkheden om uit te kiezen. Als je voor een gordijn met plooiband kiest, kun je kiezen uit zowel gordijnrails als gordijnroedes en heb je dus meer ophangmogelijkheden, terwijl een katoenen gordijn met ringen erg makkelijk is om op te hangen. Zowel valletjes als gordijnen met ringen zijn perfect in een kamer waar je weet dat je vaak de gordijnen dicht wilt doen en vaker van gordijnen wilt wisselen, want ringgordijnen maken dit erg makkelijk.