Linnen gordijnen

Creëer een warme en gezellige uitstraling met onze prachtige linnen gordijnen in aardse kleuren. Het mooie van gordijnen van linnen is dat ze in allerlei huizen passen en de structuur van de stof is compleet anders dan andere meer traditionele gordijnen. Kies een linnen gordijn dat bij je huis past bij ons bij BGA.NL. Wees welkom in onze magische wereld van linnen gordijnen!

Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  Tonen 0 producten

  Sorry

  Found no products

  LINNEN GORDIJNEN - EEN TRENDY KEUZE

  Gordijnen, en ander textiel dat gemaakt is van linnen, is iets wat tot een grote trend is uitgegroeid. Dat vinden wij niet zo gek. Linnen is een materiaal dat een wat rustieke structuur heeft, en tegelijkertijd een natuurlijke uitstraling heeft en erg mooi is voor gordijnen. Bovendien is het geschikt voor verschillende interieurstijlen. De mooie structuur van de gordijnen onderscheidt zich van andere soorten gordijnen, en maakt de linnen gordijnen echt bijzonder.

  Linnen gordijnen zijn er in veel verschillende kleuren, dus het is niet lastig om een paar te vinden dat je aanspreekt. Witte linnen gordijnen zijn een klassieke keuze die altijd geschikt is en mooi is voor in huis, ongeacht het seizoen. Maar er zijn ook veel andere kleuren om uit te kiezen. Linnen gordijnen in beige zijn bijvoorbeeld een zeer stijlvolle en trendy keuze, of grijze linnen gordijnen. Al deze kleurtinten van linnen gordijnen zijn kleuren die goed combineren met andere spullen in huis en een mooie aanvulling vormen op veel andere dingen. Voor wie graag meer kleur en contrast wilt zijn er ook gedessineerde linnen gordijnen of kleurrijke linnen gordijnen die het huis mooi opfleuren!

  Als je niet zeker weet welke kleur je moet kiezen, kun je uitgaan van de kleuren die je al in huis hebt. Misschien wil je een kleur van iets anders terug laten komen in je linnen gordijnen. Bijvoorbeeld van je sierkussens of gewoon het geheel breken met verschillende tinten tegen de kleur van de muur.

  GROVE OF DUNNE LINNEN GORDIJNEN?

  Er zijn verschillende linnen gordijnen om uit te kiezen, zowel gordijnen van een grovere linnen stof als gordijnen van een dunnere, luchtigere linnen stof. Welk soort linnen gordijn je moet kiezen is afhankelijk van waar je voorkeur naar uitgaat. De verschillende soorten gordijnen kunnen verschillende soorten looks in de kamer creëren. Grove linnen gordijnen omlijsten het raam duidelijker, terwijl dunne linnen gordijnen lichter en luchtiger voelen. Misschien is een grover linnen gordijnen meer geschikt voor de herfst en dunne, meer transparante linnen gordijnen voor de zomer. Met linnen gordijnen is het makkelijk om te variëren tussen verschillende opties.

  LINNEN GORDIJNEN DIE GESCHIKT ZIJN VOOR ALLE KAMERS IN HUIS

  Linnen gordijnen zijn perfect voor in verschillende woningen, en ongeacht de interieurstijl zullen ze het gevoel in de kamer versterken. Ze zijn geschikt voor in een meer landelijke woning, maar ook in een modernere. Het is fijn om zo'n veelzijdig gordijn te hebben, want dan kun je makkelijk afwisselen en variëren in stijl met behulp van verschillende decoraties, en je kunt kiezen uit een paar supermooie gordijnen die je altijd de basis in de kamer laat zijn.

  Iets anders dat fijn is aan linnen gordijnen is dat ze even mooi zijn in alle kamers in huis. Ze zijn net zo mooi in de keuken als in de woonkamer, en omdat ze verkrijgbaar zijn in zoveel verschillende kleuren en patronen kun je een paar kiezen dat mooi combineert met de muurkleur in de betreffende kamer. Misschien wil je ook een paar luchtige linnen gordijnen van een dun materiaal in de keuken, en een paar grovere met een hogere draaddichtheid in de woonkamer? Je kunt het helemaal naar je eigen smaak kiezen! De linnen gordijnen zullen hoe dan ook een tijdloze uitstraling aan de kamer toevoegen.

  HOUD JE LINNEN GORDIJNEN FRIS

  Het is belangrijk om linnen gordijnen niet te vaak te wassen. Vaak is het al voldoende om je linnen gordijnen te laten luchten, maar als je je linnen gordijnen moet wassen is het belangrijk dat je dit op een programma voor gevoelig textiel doet, bijvoorbeeld 30 graden fijnwas of dergelijke. Een tip is om je gordijnen te wassen met een lekker ruikend maar mild wasmiddel, zodat wanneer je je ramen opent in de zomer de heerlijke zomerbries de lekkere geur van de gordijnen meevoert. Een extra heerlijke zomerluxe! Nadat je je linnen gordijnen hebt gewassen, mag je ze niet in de wasdroger drogen. Het is mooi om ze aan de lucht te laten drogen, zodat de linnen gordijnen hun natuurlijke kreukels krijgen, die ze hun rustieke en mooie karakter geven.

  VALLETJES OF GORDIJNEN?

  Er is veel om uit te kiezen als het gaat om gordijnen. Zowel wat betreft het ophangen, het materiaal als het model. Twee verschillende alternatieven voor linnen gordijnen zijn valletjes en gewone gordijnen. Een valletje van linnen is een zeer mooi alternatief voor een keukenraam dat zich misschien boven het aanrecht bevindt of een rechthoekig raam in de hal. De keuze voor een valletje hangt natuurlijk niet alleen af van de ruimte eromheen, maar het is gewoon erg geschikt voor dit soort ramen. Een valletje van linnen is erg mooi en in principe geschikt voor in alle soorten ramen. Als je brede ramen hebt, kun je bovendien meerdere valletjes naast elkaar hangen op een langere of meerdere gordijnroedes.

  Een klassiek gordijn in linnen is een tijdloze en altijd goede keuze. Het omlijst het raam op een mooie manier en geeft de ruimte meer diepte. Mooie gordijnen in linnen zijn bovendien perfect als je zoekt naar een gordijn dat niet te zwaar of te grof voelt, omdat ze ondanks verschillende mate van grofheid bijdragen aan een trendy en stijlvol gevoel in huis.

  LINNEN GORDIJNEN ZIJN ALTIJD EEN VEILIGE KEUZE

  Het juiste gordijn kiezen kan soms lastig zijn, omdat er zoveel verschillende soorten zijn om uit te kiezen. Vooral wanneer het gaat om kleur en patroon. Linnen gordijnen zijn altijd een veilige keuze en ongeacht of je kiest voor gordijnen of een valletje in linnen, kun je er zeker van zijn dat je een paar stijlvolle, prachtige gordijnen in huis haalt. Linnen gordijnen dragen bij aan een goed ingericht huis en zorgen voor een gezellige sfeer.