Wandkleden

Decoreer je huis met prachtige wandkleden! Een wandkleed of muurkleed of wandtextiel, zoals het ook wel wordt genoemd, is een soort kunst aan de muur die vaak geborduurd of geweven is. Stoffen wandkleden dragen bij aan een huiselijke sfeer en stralen een zachte harmonieuze sfeer uit.

Kies tussen verschillende kleuren en stijlen om een wandkleed te vinden die bij je past. Of je je nu aangetrokken voelt tot een boheemse of moderne interieurstijl, een wandkleed van stof wordt een mooi en opvallend detail in je huis.

Kleur
Materiaal
Kleurtint
Afmetingen
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  Tonen 0 producten

  Sorry

  Found no products

  WANDKLEDEN - FIJNE EN HOOGWAARDIGE STOFFEN WANDKLEDEN

  Maak een leuke keuze en hang een wandkleed op in je huis! Het ophangen van een mooi wandkleed maakt je huis warmer en gezelliger. Misschien heb je nog nooit gehoord van een wandkleed en vraag je je af wat het is? Welnu, het is een soort schilderij gemaakt van stof, vaak katoen en het patroon is geweven of geborduurd. Meestal is het hele schilderij van stof. Een kunstwerk in stof is echt een moderne keuze, en het wordt zeker een opvallend detail in je huis.

  Een stoffen schilderij voegt een compleet nieuw karakter toe aan de muur. Vaak hebben wandkleden iets grotere afmetingen. Als je ergens in huis een leeg oppervlak hebt en je weet niet waar je het mee moet vullen, is het perfect om daar een mooi wandkleed op te hangen! Het neemt een deel van de muur in beslag, waardoor het een prachtige decoratie wordt, dat niet onopgemerkt blijft.

  STOFFEN SCHILDERIJ - EEN CONTRAST MET HET KLASSIEKE SCHILDERIJ

  Een stoffen wandkleed is een alternatief voor het klassieke schilderij. Er onstaat een zacht contrast met het hoekige profiel van een fotolijst. Als je meer warmte in huis wilt brengen, kan een wandkleed een goede optie zijn. Maar de een hoeft het andere niet uit te sluiten - het zal eigenlijk heel leuk zijn om deze samen te combineren. Door het zachte contrast kan het combineren van deze twee samen een dynamischer effect geven tussen je wanddecoraties. Waarom hang je geen wandkleed tussen je schilderijen in een mooie fotowand? Het maakt je fotowand levendiger en unieker.

  WAAR HANG JE JE WANDKLEED OP?

  Het leuke aan stoffen muurkunst is dat het zo gemakkelijk te plaatsen is. Een wandkleed is erg leuk op vele verschillende plaatsen in huis en geeft je muur een nieuwe warme uitdrukking, ongeacht waar hij is geplaatst. Het feit dat het een stoffen motief is, maakt dat het op een nog kwalitatievere manier wordt benadrukt.

  Het is handig om wandkleden te plaatsen in de kamers waar we een rustig en gezellig gevoel willen creëren, omdat ze een beetje dat effect hebben op ons interieur. Ze passen vooral goed in de kamers waar we ons willen relaxen. Bijvoorbeeld in de slaapkamer en woonkamer. Voor velen is de woonkamer een kamer waar we het rustig aan willen doen. Hier kun je na het werk naar binnen gaan om uit te rusten en 's avonds tv-programma's kijken, dus het is belangrijk om een uitnodigende en warme sfeer in deze kamer te hebben. In de slaapkamer beginnen en eindigen we de dag, dus het is net zo belangrijk dat het daar fijn aanvoelt. Het inrichten van deze kamers met stoffen muurkunst is daarom een zeer verstandige keuze omdat het het warme sfeervolle gevoel versterkt!

  Wandkleden zijn daarnaast heel eenvoudig om op te hangen. De ophangingen van de wandkleden zijn vaak in de vorm van een touwtje en een onderrand is soms inbegrepen om het goed te kunnen ophangen. Dit maakt het heel eenvoudig om ze snel en mooi aan de muur te hangen en je kunt je wandkleed gemakkelijk tussen verschillende kamers verplaatsen als je zin hebt om ergens te vernieuwen of een beetje in je huis te veranderen.

  KIES UIT VERSCHILLENDE KLEUREN EN PATRONEN

  Het ophangen van een wandkleed is een smaakvolle keuze en er zijn een paar verschillende soorten om uit te kiezen. We durven te beloven dat er voor alle verschillende stijlen iets is. Misschien wil je een wandkleed met een botanisch motief? Of een wandkleed in mooie beige en bruine kleuren? Het kiezen van een wandkleed in aardse kleuren met een discreet patroon zal een mooi en warm detail in je huis vormen dat opgaat in de rest van het interieur. Als je in plaats daarvan kiest voor een wandkleed met een natuurlijk motief, creëer je een natuurlijk gevoel in huis. Een gevoel dat veel mensen in hun huis willen omdat de natuur ons ontspannen laat voelen en ons een kans geeft op herstel. Er zijn ook wandkleden die een beige of bruine kleur hebben met discrete patronen die bijdragen aan het heerlijke, gezellige gevoel in huis. Je kunt ook kiezen uit wandkleden met getufte patronen die het wandkleed iets levendiger maken. Er zijn verschillendes soorten om uit te kiezen. Je kunt het wandkleed kiezen die het beste bij je eigen huis past. Als je je meer aangetrokken voelt tot een minimalistische interieurstijl, kun je een wandkleed kiezen met een discreter patroon in gedempte kleuren om toch het gezellige gevoel te creëren en als je van kleur en contrast houdt, kun je een wandkleed in kleur kiezen met een patroon waar iets meer gebeurt. Sommige wandkleden hebben ook decoratieve franjes als leuk detail!

  Bekijk ons assortiment fijne wandkleden hierboven en kies uit de stoffen muurkunst voor een smaakvolle decoratie aan je muur!