• Plak zelf je foto's in
  • Kwaliteitsalbum van Walther
fotoalbum is mooi door zijn eenvoud en is volledig uitgevoerd in zwart. In het album zitten 25 zwarte bladen wat betekent dat je 50 pagina's tot je beschikking hebt om foto's op te plakken. Gebruik het album precies zoals je wilt, plak je foto's recht, scheef of extra versierd, het maakt niet uit! De bladen zijn natuurlijk zuurvrij en elk album bevat pergamijn tussenbladen.

Voor het inplakken van je foto's adviseren wij je om gebruik te maken van lijmspray of fotohoekjes. Als je ook teksten bij de foto's wilt schrijven, dan hebben wij daar de geschikte pennen voor, in verschillende kleuren en van goede kwaliteit.

">

Charm Zwart - 30x30 cm (50 Zwarte pagina's / 25 bladen)

  • Plak zelf je foto's in
  • Kwaliteitsalbum van Walther
€37.90
(1 beoordelingen)
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Productspecificatie

Albumkleur
Zwart
Aantal pagina's
50
Kleur van de albumpagina's
Zwart
Beschermend perkamentblad
Ja
Afmetingen albumpagina (Breedte x Hoogte)
30x30 cm
Zuurvrij papier
Ja
Soort album
Zelf plakken
Buitenmaat (Breedte x Hoogte x evt. Diepte)
30,5x30,5x4 cm

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.

Bewaar je foto's in stijl! Dit fotoalbum is mooi door zijn eenvoud en is volledig uitgevoerd in zwart. In het album zitten 25 zwarte bladen wat betekent dat je 50 pagina's tot je beschikking hebt om foto's op te plakken. Gebruik het album precies zoals je wilt, plak je foto's recht, scheef of extra versierd, het maakt niet uit! De bladen zijn natuurlijk zuurvrij en elk album bevat pergamijn tussenbladen.

Voor het inplakken van je foto's adviseren wij je om gebruik te maken van lijmspray of fotohoekjes. Als je ook teksten bij de foto's wilt schrijven, dan hebben wij daar de geschikte pennen voor, in verschillende kleuren en van goede kwaliteit.Art.nr: 51013545
0
0

Beoordelingen

Patrik

Het product is degelijk gemaakt en het album geeft de foto's een professionele indruk.

2019-11-25

Schrijf een beoordeling