Aan het laden, een moment alsjeblieft...
Gratis verzending vanaf €59 Levering binnen 2-4 werkdagen in NL en BE 90 dagen retourrecht 030-808 0977 info@bga.nl

Collage passe-partouts

Collages zijn altijd leuk en worden extra mooi als je een collage passe-partout gebruikt. Kies de foto's uit die je in dezelfde lijst wilt hangen en kies daarna welke van onze collage passe-partouts je wilt gebruiken. Misschien wil je een fotolijst met plek voor twee foto's? Of een lijst voor vier foto's? Misschien wil je wel een lijst voor zeven foto's? Je bepaalt het helemaal zelf.

86 Producten
Tonen 1 - 60 van 86 producten

Maak iets persoonlijks met onze collagepasse-partouts

Hier vind je al onze passe-partouts die geschikt zijn voor fotocollages. Onze passe-partouts voor collages hebben ruimte voor twee tot zes foto's. Mocht je in ons assortiment niet kunnen vinden wat je zoekt, dan kun je contact met ons opnemen voor een speciale bestelling van passe-partouts in de door jou gewenste maat. Al onze passe-partouts zijn pH-neutraal en zuurvrij en daardoor goed voor je foto's. Neem een kijkje in het assortiment en vind wat je zoekt!

Met behulp van onze brede selectie passe-partouts speciaal voor meerdere foto's kun je een eigen fotocollage creëren in je favoriete lijst. Perfect wanneer je een lijst hebt die je erg mooi vindt of als cadeau voor iemand die je leuk vindt.