Vergroting met lijst

Wil je een vergroting met een lijst? Onze fotovergrotingen en fotoafdrukken worden geleverd op fotopapier van de hoogste kwaliteit. Je afbeeldingen komen zo het mooiste uit - we zorgen ervoor dat je altijd 100% tevreden bent met je vergrotingen.

Je kunt bij ons direct je vergroting met lijst bestellen zodat je je deze gelijk kunt ophangen zodra deze klaar is. Kies uit meerdere verschillende lijsten en vind de lijst die het mooiste bij je afbeelding past. We hebben voor ieder wat wils.

Afbeeldingsgrootte
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Afbeeldingsgrootte
  • Prijs
  Tonen 40 producten
  Tonen 40 producten

  Foto’s ontwikkelen – je favoriete momenten bewaren, vieren en herinneren  

  Het is altijd een goed idee om foto’s te ontwikkelen in plaats van ze in het album van je mobiele telefoon of op een harde schijf te laten staan. Met alle respect voor digitaal, maar in sommige gevallen heeft analoog de voorkeur, en foto's zijn hier een voorbeeld van. Fysieke foto's voelen toegankelijker, wat tegenwoordig ook wel verfrissend is omdat zoveel foto’s in de digitale wereld blijven.

  Wanneer we wanddecoratie voor ons huis uitkiezen, vergeten we soms de meest geliefde afbeeldingen die we hebben; onze eigen foto's! Een uitvergroting van een dierbare foto bestellen en deze in een fotolijst aan de muur hangen, is net zo persoonlijk en uniek als een kunstwerk aan de muur kan zijn. Tegelijkertijd roept het, elke keer dat je ernaar kijkt, ook warme gevoelens en herinneringen op naar een van de favoriete momenten uit je leven. Een ingelijste uitvergroting is ook een goede tip voor een cadeau aan iemand anders. Een uitvergrote foto van de kleinkinderen aan oma en opa, of een gedeelde fotoherinnering aan een dierbare vriend(in), zal zeker een zeer gewaardeerd geschenk zijn.

  Uitvergrote foto met fotolijst – makkelijk en handig!

  Ben je op zoek naar een extra flexibele oplossing, dan bieden wij ook uitvergrote foto’s met fotolijst aan, dat wil zeggen: een complete levering van je uitvergroting - ingelijst en klaar in de door jou gekozen fotolijst. Bestellen is snel en eenvoudig; je selecteert gewoon een fotolijst die je mooi vindt in deze categorie, klikt erop en uploadt de foto die je wilt uitvergroten. Kies vervolgens of je de foto in liggend of staand formaat wilt hebben en snijd deze bij zoals jij wilt in onze eenvoudige digitale tool.

  Je uitvergroting wordt in ons eigen fotolab afgedrukt op premium fotopapier van de hoogste kwaliteit, en na een paar dagen ontvang je de fotolijst gemonteerd en compleet inclusief je uitvergroting - eenvoudiger kan het niet!

  Mat of glanzend fotopapier?

  Voor het inlijsten van foto’s raden we bijna altijd semi-mat fotopapier aan. Dit komt omdat glanzend fotopapier heel erg reflecteert en het risico bestaat dat het aan het glas van de fotolijst blijft plakken. Hoogglans fotopapier daarentegen is perfect voor het ontwikkelen van foto's voor in fotoalbums.

  Het semi-matte fotopapier dat we gebruiken voor uitvergrote foto’s met fotolijst - Photo Luster 260 gram - geeft je foto prachtige kleuren en contrasten, en is perfect voor alle soorten afbeeldingen. Dit is sterk en verouderingsbestendig premium fotopapier van het gerenommeerde Hahnemühle, een wereldleider op het gebied van fotopapier. We hebben gekozen voor sterk fotopapier omdat dit je foto's een authentieke en prachtige uitstraling geeft.

  Assortiment met fotolijsten voor uitvergrote foto’s

  Welke fotolijst je kiest voor je uitvergroting is geheel een kwestie van smaak. Voor trouwfoto's zijn bijvoorbeeld gouden fotolijsten of witte fotolijsten populaire keuzes, maar je kunt net zo goed kiezen voor een versierde fotolijst in zilver of een stijlvolle fotolijst in zwart. Er zijn geen regels, kies wat volgens jou het beste past bij de afbeelding en de plek waar de uitvergrote foto komt te hangen. In ons assortiment met fotolijsten, dat wij samen met uitvergrote foto’s aanbieden, vind je gegarandeerd iets dat je mooi vindt. We hebben witte en zwarte fotolijsten, zowel stijlvol als wat luxer, klassiek of trendy, houten fotolijsten en composiet fotolijsten – de keuze is aan jou.

  Bestel een uitvergrote foto met fotolijst

  Zoals we eerder al schreven, is het gemakkelijk om je bestelling te plaatsen. Neem hierboven een kijkje in ons assortiment met fotolijsten en vind je favoriet. Upload vervolgens je foto, maak snel de gewenste aanpassingen en bestel! Binnen een paar dagen heb je je fotolijst compleet inclusief uitvergroting om thuis aan de muur te hangen.