Zilveren spiegels

(40)

Zilveren spiegels zijn altijd een mooie toevoeging aan elk interieur. Wij hebben heel veel verschillende soorten om uit te kiezen. Welke stijl of afmeting je ook zoekt, je vindt het hier. Neem een kijkje hieronder, op welke zilveren spiegel valt je keuze? Wordt het een ovale? Misschien een langwerpige? Een met een retro lijst? Jij bepaalt.

Afmetingen
Kleur
Materiaal
Kleur van het spiegelglas
Bewerkte rand
Lichtbron
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Afmetingen
  • Kleur
  • Materiaal
  • Kleur van het spiegelglas
  • Bewerkte rand
  • Lichtbron
  • Gewicht
   [g]
  • Prijs
  Tonen 40 producten
  -0%
  Artlink Spiegel Antique Zilver 50x70 cm

  Spiegel Antique Zilver 50x70 cm

  Spiegel in klassieke stijl met zilverkleurige bewerkte lijst

  €99.55 €99.95
  -38%
  Artlink Spiegel Wismar Zilver 40x80 cm

  Spiegel Wismar Zilver 40x80 cm

  3 in stock online
  Manufacturer: Artlink
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51009239 in admin

  Decoratieve spiegel met zilveren geornamenteerde lijst

  €99.95 €159.95
  Tonen 40 producten

  Stijlvol inrichten - Koop een zilverkleurige spiegel

  Zilveren spiegel in de halVaak houdt men van goud óf zilver, maar soms houd je van beide. Met sieraden is het vaak zo dat je kiest voor het een of het ander, maar als het gaat om decoreren, zoals met zilverkleurige spiegels, is het net wat anders.

  Heb je normaal gesproken zilverkleurige spiegels en wil je dat graag zo houden? Prima, doe dat! Heb je meestal iets anders dan zilverkleurige spiegels? Dan kan het een goed idee zijn om er een bij ons te kopen om te zien of dat iets is waar je huis blij van wordt!

  Durf te combineren

  Zilver is mooi, of het nou gaat om spiegels of lijsten. Het is ook een feit dat het erg mooi is om thuis spiegels en lijsten in verschillende kleuren te combineren. Bovendien is het leuk om wat gewaagder te combineren met andere spullen in je inrichting voor wat meer leven in huis.

  Misschien heb je thuis verschillende stijlen? Perfect! Dan kun je gaan voor een heleboel verschillende mooie stijlen en details die zorgen voor een extra leuke en dynamische inrichting! Hang bijvoorbeeld een mooie zilverkleurige spiegel op een posterwand, of plaats er een in een verder wat donkere kamer met veel zwarte details? Als je een beetje out of the box durft te denken kun je zoveel leuke dingen doen met je inrichting!

  We hebben zilverkleurige spiegels in alle stijlen

  Aangezien wij zilverkleurige spiegels in veel verschillende stijlen hebben is het eigenlijk zo dat iedereen die van zilver houdt, ongeacht je stijl, hier de juiste spiegel kan vinden. Je kunt ook van de gelegenheid gebruik maken en meteen meerdere exemplaren tegelijk kopen. Je kunt ervoor kiezen ze te combineren in één kamer, of je maakt een spiegelwand van verschillende zilverkleurige spiegels in verschillende maten. Je kunt ze ook simpelweg overal in huis ophangen.

  Spiegels zijn niet alleen om jezelf in te zien, maar zijn er ook om een onwijs mooi effect aan je kamer te geven. Je kunt bijvoorbeeld een beduidend ruimtelijker gevoel creëren in een wat kleinere kamer. Er zijn ook andere leuke dingen die je kunt doen met spiegels, zilverkleurig of niet.

  We kunnen je één ding beloven, en dat is dat je hier bij ons mooie spiegels voor thuis zult vinden. Wij zijn namelijk professionals als het gaat om zilverkleurige en andere soorten spiegels!