Bedenktermijn

90 dagen bedenktijd
Shoppen met een gerust gevoel. Wij willen dat je als klant van ons tevreden bent met je gemaakte keuzes. Daarom bieden we je een eenvoudige retourprocedure en de mogelijkheid om tot 90 dagen na ontvangst van de aankoop deze te retourneren.

Je kunt ervoor kiezen om je retourzending terug te sturen met DHL. Je hoeft je retourzending niet vooraf aan te melden bij ons, je kunt je pakket gewoon naar ons opsturen. Als het plastic van de producten verwijderd is heeft BGA het recht op vergoeding voor eventuele waardevermindering (Het kost ons tijd om producten weer in originele staat te brengen zodat ze weer verkoopbaar zijn). Vergeet niet je retourzending zorgvuldig in te pakken om eventuele schade tijdens het transport te voorkomen. Zodra we je retourzending hebben ontvangen, betalen we je het aankoopbedrag binnen 20 dagen terug op de manier die jij hebt aangegeven.

Naar ons retourneren:
Wanneer je producten naar ons retourneert dien je zelf de retourkosten te betalen, deze vergoeden wij niet. Voeg altijd je bestelinformatie toe die je van ons ontving wanneer je je verzending retourneert en geef aan dat je een retour wilt doen. Stuur je producten terug via het dichtstbijzijnde DHL afhaalpunt. Denk eraan je producten zorgvuldig in te pakken zodat ze niet kapotgaan tijdens de retourzending.

Voor producten die via een postpunt verzonden worden (maximale afmeting 75x105 cm) zijn de retourkosten €5,9 en je kunt een verzendlabel kopen door -hier te klikken -. Voor grotere producten die bij je thuisbezorgd zijn, zijn de verzendkosten €39,5. Voor deze producten moet je contact opnemen met onze klantenservice.

Als de producten ongeopend zijn, ontvang je het hele aankoopbedrag terug (inclusief de verzendkosten die je betaalde bij je bestelling). Als de producten geopend of niet in nieuwstaat zijn, kunnen we een waardevermindering in rekening brengen.