Bedenktermijn

90 dagen bedenktijd
Shoppen met een gerust gevoel. Wij willen dat je als klant van ons tevreden bent met je gemaakte keuzes. Daarom bieden we je een eenvoudige retourprocedure en de mogelijkheid om tot 90 dagen na ontvangst van de aankoop deze te retourneren (geld niet op op maat gemaakte en custom made artikelen. Deze artikelen vallen buiten het retourrecht en kunnen niet worden geretourneerd.)

Je kunt je retour terugzenden door gebruik te maken van Budbee of GLS. Als het plastic van de producten verwijderd is heeft BGA het recht op vergoeding voor eventuele waardevermindering (Het kost ons tijd om producten weer in originele staat te brengen zodat ze weer verkoopbaar zijn). Het product dient in de originele verpakking geretourneerd te worden. Vergeet niet je retourzending zorgvuldig in te pakken om eventuele schade tijdens het transport te voorkomen. Zodra we je retourzending hebben ontvangen, betalen we je het aankoopbedrag binnen 20 dagen terug op de manier die jij hebt aangegeven.

Naar ons retourneren:
Als je goederen aan ons wilt retourneren, zijn de verzendkosten voor eigen rekening. Deze betalen wij niet aan je terug. 
Voeg altijd de pakbon toe aan het pakket wat je gaat terugsturen. Vergeet niet om de goederen stevig, goed en veilig te verpakken, zodat ze niet beschadigen, wegraken of stuk gaan tijdens het transport. 
De retourkosten bedragen €5.95. Om een retour pick up op te vragen klik je HIER.

Via onze website kan je een retour op twee verschillende manieren aanmelden.

Als je voor een Budbee retour pick-up kiest, wordt het pakket door Budbee op de opgegeven werkdag en datum tussen 16:00-22:00 opgehaald.
Houd er rekening mee dat je zelf aanwezig moet zijn wanneer de retourzending wordt opgehaald, zodat je de formulieren fysiek kunt ondertekenen die de chauffeur bij zich heeft om het pakket op te halen.

Wil je het pakket liever zelf wegbrengen naar een servicepunt, kan je de bestelling via GLS retourneren.
Dan ontvang je per mail een retourlabel dat je kunt uitprinten en dan op het pakket plaatst.
Daarna kan je het pakket zelf afgeven aan een GLS punt naar keuze.

Als het product dat je wilt retourneren groter is dan 75x105 cm of 80x80 cm, zijn de kosten €49.95. Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij gaan de retourzending voor je regelen. 

Als de producten ongeopend en in nieuwstaat bij ons terug komen, ontvang je het volledige bedrag (inclusief de verzendkosten die je hebt betaald bij de bestelling) van ons terug. Indien de producten niet in nieuwstaat bij ons aan komen, hebben wij het recht om een gedeelte van het terug te storten bedrag in te houden. 

Houd er rekening mee dat het retourrecht / herroepingsrecht niet van toepassing is op op maat gemaakte of gepersonaliseerde producten die speciaal voor jou volgens jouw specificaties zijn geproduceerd, zoals op maat gemaakte fotolijsten of vergrotingen.