Ronde Fotolijsten

Hier bij BGA vind je unieke ronde fotolijsten in vele maten, stijlen en kleuren. We hebben zowel moderne ronde lijsten, maar ook meer rustieke fotolijsten die gebruikelijk waren in de jaren 1800 en 1900. Zwart, goud en wit zijn slechts enkele van de framekleuren die we op voorraad hebben.

De ronde lijst is misschien niet iets wat je dagelijks bij mensen thuis ziet, maar het is toch leuk om aan de muur te hangen? In een ronde fotolijst kun je bijvoorbeeld portretten, familiefoto's en nog veel meer kwijt.

Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  Tonen 0 producten

  Sorry

  Found no products

  RONDE FOTOLIJSTEN

  In deze categorie vind je ons aanbod ronde lijsten. Het ronde frame is al honderden jaren populair en kan vandaag de dag alleen maar beschouwd worden als een tijdloze klassieker. De zachte vorm is niet alleen ongelooflijk stijlvol maar is ook een lust voor het oog.

  In het verleden werden ronde lijsten meestal gebruikt voor portretten - en het is niet moeilijk te bedenken waarom! Een ronde lijst geeft een klassieke en elegante uitstraling en daarom kiezen veel mensen voor een ronde fotolijst om foto's van hun kinderen of familieleden in te lijsten. Natuurlijk zijn deze ronde lijsten ook geschikt voor andere soorten onderwerpen, zoals fijn borduurwerk, krantenknipsels of gedroogde bloemen, of wat denk je van mooie ronde schilderijen?

  VORMEN BRENGEN DYNAMIEK IN HUIS

  Een populaire interieurtip die veel mensen tegenwoordig gebruiken, is om kleur in het interieur te gebruiken, om sfeer te creëren en te voorkomen dat de kamer vlak en onpersoonlijk aanvoelt. Maar wist je dat vormen minstens zo belangrijk zijn om rekening mee te houden?

  De ronde vorm kan worden gebruikt als aanvulling of als contrast in je interieur. Als je de ronde vorm terug laat komen in de kamer, met ronde tafels, ronde schilderijen en ronde vloerkleden, krijgt de hele kamer een aangename uniformiteit waar muren, vloeren en meubels op elkaar aansluiten. Als je ervoor kiest om in je interieur de nadruk te leggen op randen en hoeken, zullen een of twee ronde schilderijen het geheel perfect breken. Het mengen van kleuren en vormen kan je inrichting dynamischer en persoonlijker maken, dus wees niet bang om dingen uit te proberen!

  RONDE LIJSTEN IN DE FOTOWAND

  Het ophangen van verschillende lijsten bij elkaar in een grote fotowand is een mooie manier om een kamer gezelliger en aangenamer te laten aanvoelen. De meest gebruikelijke manier is om lijsten van verschillende vormen en maten te combineren om je favoriete motieven naar nieuwe hoogten te brengen. Ronde fotolijsten zijn superstijlvol naast klassieke vierkante lijsten en maakt de hele fotomuur nog persoonlijker.

  Een van de meest gebruikte trucs om een stijlvolle fotowand te creëren die samenhangend en authentiek aanvoelt, is het kiezen van een thema voor de wissellijsten en motieven. Dit kan een kleurthema zijn, waarbij zowel de lijsten als de afbeeldingen elkaar qua kleur aanvullen, of het kan zijn door motieven in dezelfde stijl te kiezen. Een fotowand met afbeeldingen in een ongedwongen, ontspannen stijl wordt versterkt door een rond ingelijst borduurwerk in dezelfde stijl en als je een natuurthema hebt, kun je gedroogde planten prachtig inlijsten. Denk “out of the box” en kies voor de motieven en lijsten die voor jou goed voelen.