Witte spiegels

(50)

Ben je op zoek naar een witte spiegel? Wil je er eentje die groot en rond is? Of past een vierkante, kleinere spiegel juist beter in jouw kamer? Misschien heeft je interieur wel een witte, rechthoekige spiegel nodig? Neem een kijkje hieronder - hier hebben we veel verschillende soorten voor je verzameld, zodat jij een spiegel kunt vinden die bij je past.

Afmetingen
Kleur
Materiaal
Kleur van het spiegelglas
Bewerkte rand
Lichtbron
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Afmetingen
  • Kleur
  • Materiaal
  • Kleur van het spiegelglas
  • Bewerkte rand
  • Lichtbron
  • Gewicht
   [g]
  • Prijs
  Tonen 50 producten
  -0%
  Artlink Spiegel Antique Wit 62x82 cm

  Spiegel Antique Wit 62x82 cm

  Traditionele spiegel met een witte en prachtig gedecoreerde lijst

  €99.55 €99.95
  -0%
  Artlink Spiegel Nostalgia Wit 60x90 cm

  Spiegel Nostalgia Wit 60x90 cm

  Wandspiegel met 28 mm breed frame met decoratief patroon

  €99.55 €99.95
  Tonen 50 producten

  Elegante witte spiegels

  Ronde witte spiegel in de badkamer

  Witte spiegels zijn zowel mooi in kamers met veel wit in de inrichting als in een kamer met wat meer kleuren. Over het algemeen is wit wat interieur betreft natuurlijk erg populair onder Nederlanders. Wij hebben een erg goede selectie witte spiegels zodat jullie er een kunnen vinden die precies is wat jullie zoeken, dus je hoeft alleen maar door ons aanbod te kijken!

  Heb je thuis niet echt veel spiegels? Niet iedereen heeft dat, maar het is een erg leuk inrichtingsdetail dat snel en effectief een kamer opbeurt. Een tip is om meerdere spiegels te bestellen, ongeacht of dit nu gaat om witte spiegels, of dat jullie de voorkeur geven aan andere kleuren. Met coole en mooie spiegels wordt je huis gewoon wat leuker en hipper!

   

  Creëer ruimte met spiegels

  Heb je een klein appartement, of een kleine kamer waarin je een ruimtelijker gevoel wilt creëren? Koop dan een van onze spiegels en hang deze op! Dat zal ervoor zorgen dat het groter voelt en bovendien kun je je favorieten in het interieur weerspiegeld zien in een mooie witte spiegel. Niet slecht! Je slaat dus veel vliegen in één klap wanneer je een spiegel aanschaft, dat is zeker!

  Het beste is dat we zowel grote als kleine witte spiegels hebben, dus of je nu op zoek bent naar een kleine variant, of dat je thuis een grote spiegel wilt, hier vind je het! Een tip is om zowel grotere als kleinere spiegels in dezelfde kamer te hebben. Dat zorgt echt voor een prachtige inrichting, want meer dan één spiegel ziet er cool uit! Een posterwand is op dezelfde manier mooi en leuk als een muur met meer dan één spiegel.

  Een andere tip is om in de eerste plaats eens goed door ons aanbod met witte spiegels te spitten. Vaak is het namelijk zo dat je dan een spiegel leuk zult gaan vinden waarvan je dat in het begin niet dacht. Wees open voor wat nieuwe ideeën, want daar zul je op de lange termijn van profiteren!

  Wij hebben zowel stijlvolle, moderne, coole, een beetje kitscherige als mooie vintage spiegels in de aanbieding. Je hoeft niet per se voor alles in een kamer dezelfde stijl te hebben, want het is mooi om een stijlvol ingerichte kamer te breken met een wat grappigere en gedurfde witte spiegel. Probeer het maar eens!