• Make-up spiegel met kantelbaar ontwerp
  • Dimbare LED-verlichting
  • Draadloos opladen voor smartphones

KAILA Make-up spiegel Hollywood 12 met Draadloze Oplader Wit 30x41 cm

  • Make-up spiegel met kantelbaar ontwerp
  • Dimbare LED-verlichting
  • Draadloos opladen voor smartphones
€199.00
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Dimbaar
Ja
Diepte
8,5 cm
Kleur
Wit
Kleur van het spiegelglas 
Kleurloos
Kleurtemperatuur
6000K
Lichtbron
LED
Lumen
960
Materiaal
Metaal
Spiegeloppervlak
30x41 cm
Afmetingen
35x45 cm
Watt
14
Buitenmaat
36x47 cm
Gewicht
2760 g

Dit is een stijlvolle make-up spiegel met een extra luxe functie - je kunt je smartphone draadloos opladen! Wanneer het licht aanstaat is deze functie automatisch geactiveerd. Plaats je smartphone op de aangegeven plaats op de spiegel om de telefoon draadloos op te laden met 5V2A (10 W). Het is superhandig voor drukke ochtenden wanneer je je telefoon dicht in de buurt wilt hebben terwijl jij je klaarmaakt voor de spiegel. Deze functie werkt voor alle smartphone modellen die draadloos opladen ondersteunen.

De staande spiegel in een prachtige witte kleur is zeer elegant. Met het slimme ontwerp kun je het spiegeloppervlak kantelen naar de gewenste positie. De spiegel is uitgerust met LED-verlichting in de vorm van 12 lampen die rondom het spiegeloppervlak van 30x41 cm zijn geplaatst. De LED-verlichting is dimbaar. Om de helderheid van het licht in te stellen, houd je de touch knop op het spiegeloppervlak een paar seconden ingedrukt. Elektrische verbinding wordt gemaakt door middel van een stekker.

KAILA is een nieuw Zweeds merk dat woondecoratie van hoge kwaliteit biedt in klassiek Zweeds design. De ontwerpstijl wordt gekenmerkt door minimalisme, elegantie en functionaliteit met een moderne twist.

De spiegelverlichting bestaat uit LED-diodes. De lichtbronnen zijn niet verwisselbaar, maar hebben een levensduur die overeenkomt met de levensduur van het product. Na 50.000 uur is de helderheid naar schatting verminderd tot ongeveer 50% van de oorspronkelijke helderheid.

Art.nr:
51056943

 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.