Fotoalbum voor 15x20 cm foto's

Hier vind je onze fotoalbums met praktische foto insteekvakken die geschikt zijn voor foto's van 15x20 cm (15,2x20,3 cm)

Tonen 2 producten

Albums met foto insteekvakken voor 15 * 20 cm foto's

Hier hebben we onze fotoalbums met foto insteekvakken verzameld die gemaakt zijn voor foto's in maten tot 15x20 cm. Deze albums zijn perfect voor wie extra mooie foto's heeft en deze heeft laten ontwikkelen in een wat groter formaat. Ongeacht of het nu gaat om heerlijke vakantiefoto's, foto's van de 40e verjaardag, de familiereünie of een andere bijzondere gelegenheid zijn deze albums een uitstekende keuze. De maat van de foto's kan een groot verschil maken wanneer je door het album bladert en daarom kan het leuk zijn om foto's van de favoriete gebeurtenissen in een wat groter formaat te laten ontwikkelen.

De albums in deze categorie zijn zuurvrij en niet schadelijk voor jouw foto's. Een zuurvrij fotoalbum bewaart je foto's voor een lange tijd als nieuw. Perfect voor wie geeft om de kwaliteit van de foto's. Hier vind je ook albums met insteekvakken voor zowel liggende als staande foto's. Bekijk het assortiment hierboven en vind jouw favoriete album!