Over ons

BGA – FOTOLIJSTEN VOOR JE HUIS

Bij BGA willen we je helpen het juiste gevoel in huis te creëren, door mooie fotolijsten en andere kleine details aan te bieden die je persoonlijkheid en je persoonlijke stijl benadrukken.

Er zijn herinneringen die altijd een speciaal plekje aan je muur zullen hebben. En er zijn de afbeeldingen waar je om andere redenen gek op bent. Persoonlijke details zoals foto's, tekeningen en prachtige schilderijen helpen om je huis uniek en sfeervol te maken voor jou - en ons doel is om altijd de perfecte lijst te kunnen bieden voor al je dierbaarste afbeeldingen.

Scandinavisch interieur woonkamer

VAN GÄVLE – NAAR EUROPA EN DE REST VAN DE WERELD

BGA is van het kleine, lokale familiebedrijf in Gävle in 1993 uitgegroeid tot een succesvol e-commercebedrijf dat explosief groeit en in steeds meer Europese landen wordt gevestigd. Onze magazijnen worden voortdurend uitgebreid om plaats te bieden aan alle nieuwe fantastische producten– maar ook om meer producten op voorraad te hebben om onze leveringen zo snel en betrouwbaar mogelijk te maken!

Voor meer informatie over de geschiedenis van BGA tot de dag van vandaag -klik hier-.

FOTOLIJSTEN VOOR ALLE SMAKEN

We weten hoeveel verschil de juiste fotolijst maakt voor je motief. Het is de lijst die het geheel maakt en die de kunst aan de muur verbindt met de rest van het interieur. De juiste lijst helpt mee om het karakter van het schilderij te bepalen. In ons assortiment vind je alles van moderne wissellijsten tot rustieke houten lijsten en varianten in vintage en retro stijl. Voor elke stijl en smaak.

Een groot deel van ons assortiment fotolijsten, posters en spiegels heeft een Scandinavisch tintje. Als Zweeds bedrijf zijn we misschien niet helemaal onpartijdig - maar kun je echt iets anders doen dan van de Scandinavische stijl en design houden? De eenvoud. De finesse. De ontmoeting tussen functie en stijlvol design!

Als experts in fotolijsten hebben we natuurlijk ook onze eigen lijstenwerkplaats. Hier produceren we op maat gemaakte lijsten, posters en passe-partouts – geheel naar wens van de klant. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je als klant altijd vindt wat je zoekt.

Naast het brede aanbod lijsten, bieden we ook passe-partouts in verschillende kleuren, prachtige posters, klassieke en traditionele spiegels en gepersonaliseerde fotoalbums aan. Dit alles zodat jij de juiste uitstraling en sfeer in alle ruimtes van je huis kunt realiseren.

Scandinavisch interieur slaapkamer

BREED – MAAR ZORGVULDIG GESELECTEERD – ASSORTIMENT

We streven er altijd naar om dingen met finesse doen. Met een enorm assortiment is het gemakkelijk om te denken dat de selectie niet op een zorgvuldige manier wordt gedaan. Maar dat is zeer zeker niet het geval. We kiezen zowel onze merken als producten met grote zorg en proberen altijd in te spelen op de vraag van onze klanten.

Als we zeggen dat we iets hebben voor elke stijl en smaak, dan menen we dat echt. Maar het is niet altijd alleen de stijl en smaak die de keuzes bepalen. Wat voor de ene klant onbelangrijk is, kan voor de andere absoluut cruciaal zijn. Voor sommigen is het materiaal het belangrijkste - voor anderen het land van productie.

Daarom streven we ernaar om fotolijsten – en andere wanddecoraties – aan te kunnen bieden voor alle stijlen, alle budgetten en alle voorkeuren.

Voor ons is het belangrijk dat elke klant, een ieder die onze e-store of één van onze fysieke winkels bezoekt, een positieve ervaring heeft in elke zin van het woord. Of het nu gaat om het assortiment, de eenvoud van het vinden van wat je zoekt, het contact met onze klantenservice of gewoon het helpen in de zoektocht naar inspiratie. Wij willen het waarmaken. Welkom bij BGA.NL!

Fotolijsten van verschillende afmetingen

Klantenservice – We helpen je graag!
Als je vragen hebt over een product of als je meer wilt weten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We beantwoorden je vragen graag! Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08.00-18.00 uur. Telefoonnummer klantenservice: 030-808 0977.

Ook zijn we te bereiken via de live chat:
Maandag - Donderdag: 08:00 - 23:00 uur (Niet aanwezig tussen 18:00 - 18:30 uur)
Vrijdag: 08:00 - 18:00 uur
Zondag: 14:30 - 23:00 uur (Niet aanwezig tussen 18:00 - 18:30 uur)

Bedrijfsinformatie - Hoofdkantoor
BGA Group AB
Utmarksvägen 2
802 91 Gävle, Zweden

Nederland
BTW-Nummer: NL826210995B01