Over ons

BGA Group AB is een familiebedrijf uit Zweden dat in 1993 is opgericht. Het bedrijf bestaat tegenwoordig uit een winkelketen met 10 winkels in Zweden en Noorwegen. Wij richten ons op alles wat je aan je muur kunt hangen zoalsposterlijsten, spiegels en posters. De webshop waarop je je nu bevindt bestaat sinds 31 december 2012 en sinds het begin hebben we nu in totaal meer dan 200.000 klanten geholpen, waar we enorm blij mee zijn. Hier kun je lezen wat onze klanten van ons vinden. Als je meer wilt lezen over onze geschiedenis, dan kun je hier een kijkje nemen.

Bij BGA houden we van alles wat met lijsten en albums te maken heeft. Ons doel is om een enorm breed assortiment te bieden waarin jij als klant altijd kunt vinden wat je zoekt. Of je nu op zoek bent naar een blauwe lijst in een afwijkend formaat of een doorsnee fotolijst in een standaardformaat.

In ons assortiment vind je meer dan 20.000 producten en onze focus ligt op fotoalbums, fotolijsten en posters. Daarnaast hebben wij een eigen lijstenwerkplaats waar we op maat gemaakte passe-partouts en lijsten in je eigen formaat produceren. Dit doen we omdat we zo écht kunnen beloven dat we voor alle smaken en alle stijlen iets hebben.

Eigen centrale magazijn = Snelle leveringen
In ons lokaal van 5000 m2 in Zweden bevindt zich zowel onze administratieve afdeling als ons magazijn. In ons grote magazijn hebben we in totaal meer dan 300.000 producten op voorraad liggen, waardoor we je bestelling altijd snel kunnen leveren.

Klantenservice – Laat ons je helpen
Als je niet kunt vinden wat je zoekt, dan helpen we je graag. Onze klantenservice is open op werkdagen tussen 8:00 – 16:00 en is maar een telefoontje van je verwijderd. Ons telefoonnummer is 030-808 0977. We hebben ook een handige chatfunctie waarmee we je snel en makkelijk kunnen helpen met je vragen.

Bedrijfsinformatie - Hoofdkantoor
BGA Group AB
Utmarksvägen 2
802 91 Gävle, Zweden

Nederland
BTW-Nummer: NL826210995B01

Foto’s van ons magazijn