Zwarte lijsten

We hebben een groot assortiment met zwarte lijsten. Een zwarte lijst is de juiste keuze wanneer je niet wilt dat de lijst tť veel op zal vallen in vergelijking met de afbeelding.

Een zwarte lijst past zowel bij zwart-wit afbeeldingen als bij afbeeldingen in kleur.

Tonen 1 - 60 van 973 producten

3 manieren om een zwarte lijst te gebruiken

Hier vind je al onze stijlvolle lijsten die helemaal zwart zijn! Zwarte lijsten zijn erg makkelijk te combineren met verschillende kleuren op afbeeldingen en in de overige inrichting. Welk gevoel jij wilt de de kamer heeft ligt vervolgens aan het design van de lijst. In ons grote aanbod vind je alle mogelijke varianten en je kunt er zeker van zijn dat je iets zult vinden dat bij jou thuis past.

Kies een simpele lijst voor een elegante inrichting, een opvallende voor extra luxe of een collagevariant waar je jouw mooie foto's met een thema kunt verzamelen. Onze zwarte lijsten zijn beschikbaar in de materialen aluminium, glas, composiet, kunstleer, metaal en hout.

Heb je vragen? Twijfel niet om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice! Wij willen jou als klant een zo persoonlijk mogelijke service bieden zodat je echt tevreden bent met je aankoop.

Als je besluit om je foto's in te lijsten met zwarte lijsten ga je ook voor de veilige keuze wat inrichting betreft. Zwarte interieurelementen werken in alle situaties en zijn te combineren met de meeste kleuren. Behalve het inlijsten van een foto of poster zijn er ook een boel creatieve dingen die je kunt doen met zwarte lijsten. Hier zijn 3 simpele opties:

  1. Zwart-witte posterwanden: CreŽer een spannende groepering aan de muur van zwart-witte foto's die je afwisselt met posters met grafische motieven of gedenkwaardige citaten. Lijst deze in met zwarte lijsten uit dezelfde reeks. Voor een extra levendige uitstraling kun je de maten en vormen van de fotolijsten variŽren.
  2. Contrasterende vitrinekistjes: Laat een paar schattige felrode kinderschoenen, een set opvallende retroblikjes of oma's koffiekoppen met heerlijk patroon de muur sieren wanneer je ze in een zwarte baklijst plaatst. De felle kleuren creŽren een mooi contrast tegen de zwarte lijst en trekken tegelijkertijd de aandacht.
  3. Leuke sieradenlijst: Sla twee vliegen in ťťn klap wanneer je ervoor kiest om je sieraden aan de muur te hangen. Verwijder het glas van een zwarte lijst, bedek de plaat met een neutrale stof en rond het af door een reeks koorden of haken vast te maken waaraan je vervolgens je mooiste sieraden kunt hangen. Kies zilveren sieraden die mooi bij zwart passen of ga voor de kleurrijkste die je in je bezit hebt voor een bonte muurdecoratie. Het resultaat wordt nog spannender als je een lijst kiest met een opvallend design. Praktisch en mooi!