Coffee Table Photo Album

Hier hebben we al onze mooie en stijlvolle Coffee Table Albums van Printworks verzameld, deze zijn een grote favoriet bij ons!

Albumkleur
Aantal pagina's
Kleur van de albumpagina's
Afmetingen albumpagina (Breedte x Hoogte)
Buitenmaat (Breedte x Hoogte x evt. Diepte)
Zuurvrij papier
Beschermend perkamentblad
Materiaal mappen
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Albumkleur
  • Aantal pagina's
  • Kleur van de albumpagina's
  • Afmetingen albumpagina (Br ...
  • Buitenmaat (Breedte x Hoog ...
  • Zuurvrij papier
  • Beschermend perkamentblad
  • Materiaal mappen
  • Prijs
  Tonen 32 producten
  Tonen 32 producten

  A Coffee Table Albums

  Met ”A Coffee Table Photo Album” is het Printworks echt gelukt om op alle niveaus te leveren! Dit fotoalbum is zowel stijlvol, supermooi als origineel! Wij houden echt van deze albums en weten zeker dat jullie dat ook zullen doen!

  Dit zijn fotoalbums op hun best, daar is geen twijfel over mogelijk. Het allerbeste is dat ze er niet alleen voor gekozen hebben om dit een "coffee table"-album te noemen, maar er ook echt voor hebben gezorgd dat ze geschikt zijn voor dit doel!

  Deze fotoalbums zijn beschikbaar in verschillende varianten, maar ze hebben allemaal dezelfde beschrijving, namelijk ”A Coffee Table Photo Album”. Als je wilt kun je ze allemaal verzamelen! Aangezien deze fotoalbums verschillende kleuren hebben zou je kunnen denken dat ze niet bij elkaar passen. Dat is natuurlijk niet het geval! Printworks, dat anders een Zweeds ontwerpbureau is, heeft er natuurlijk op gelet dat de kleuren perfect bij elkaar passen!

  Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld roze, grijs en meer en alle verschillende fotoalbums zijn bedoeld voor verschillende soorten foto's. Je kunt onder andere ”Good Times”, ”Friends and Things”, ”Family etc.” of ”Blast from the Past” kopen. Ja, zien jullie nou! Dit zijn perfecte en absoluut fantastische fotoalbums!

  3 st. Coffee Table Fotoalbums

  Check de foto's die we hier hebben zodat om zowel de buitenkant, binnenkant als voorbeelden van hoe het eruit ziet wanneer je een aantal verschillende fotoalbums op elkaar stapelt op een tafel te zien. Dat is zo mooi dat je het niet kunt weerstaan! Dit is zeer zeker het type fotoalbum met een echt hebben-gevoel en dus vinden wij dat je erop los kunt winkelen! Ze zijn zo mooi samen dat je ze niet van elkaar wilt scheiden!

  Dit zijn echt luxe albums die geschikt zijn voor al je favoriete foto's. Het beste is dat men de foto's kan verdelen aan de hand van de verschillende soorten albums zoals die we eerder noemden. Het is toch supermooi om één album te hebben met vrienden, één met familie enzovoorts. Beter dan dit wordt het niet!

  Hopelijk zullen deze prachtige albums je zover krijgen om de kans te grijpen de foto's die je in je telefoon hebt in fysieke vorm in een luxueus fotoalbum te laten verschijnen. Als deze lekkere fotoalbums er niet voor kunnen zorgen dat je dit doet dan weten wij het ook niet meer, zo heerlijk zijn ze!