Coffee Table Photo Album

(49)

Hoe digitaal onze wereld ook wordt, fysieke foto's zullen waarschijnlijk nooit uit de tijd raken! Een tijdloze Coffee Table Photo Album is de perfecte manier om je dierbaarste herinneringen op te slaan. Het is een fotoalbum ontworpen als een verfijnd interieurdetail in de vorm van een exclusief salontafelboek. Het resultaat is een stijlvol interieurdetail gevuld met eigen fotoverhalen. Het stijlvolle en trendy ontwerp zorgt ervoor dat deze fotoalbums perfect werken als mooie woondecoratie.

Misschien wil je een pastelkleurig Coffee Table Photo Album met een Hawaiiaanse print? Of een stijlvoller ontwerp met een krachtige tekstprint in het Engels? Wees welkom bij ons assortiment trendy en stijlvolle Coffee Table Photo Albums!

Albumkleur
Aantal zijden
Kleur van de albumpagina's
Afmetingen albumpagina (Breedte x Hoogte)
Buitenmaat (Breedte x Hoogte x evt. Diepte)
Zuurvrij papier
Beschermend perkamentblad
Materiaal mappen
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Albumkleur
  • Aantal zijden
  • Kleur van de albumpagina's
  • Afmetingen albumpagina (Br ...
  • Buitenmaat (Breedte x Hoog ...
  • Zuurvrij papier
  • Beschermend perkamentblad
  • Materiaal mappen
  • Prijs
  Tonen 49 producten
  Tonen 49 producten

  COFFEE TABLE PHOTO ALBUM - TRENDY BEWAARPLAATS VAN JE BESTE HERINNERINGEN

  We leven in een digitale wereld die ons geweldige mogelijkheden biedt om alles wat we doen eenvoudig in beed vast te leggen. Laat deze herinneringen niet ergens in een cloud of een map op je computer zitten - druk je foto's af en bewaar ze in een prachtige Coffee Table Photo Album! Een fotoalbum met fysieke foto's is iets dat nooit uit de tijd zal raken. Om gemakkelijk terug te kunnen kijken en door dierbare herinneringen te bladeren - het is een tijdloos heerlijk gevoel. Deze trendy fotoalbums zijn een upgrade van de traditionele fotoalbums omdat ze zijn ontworpen als een koffietafelboek - een verfijnd en populair interieurdetail. Het resultaat is een Coffee Table Photo Album gevuld met je eigen fotoverhalen. Met andere woorden, deze fotoalbums zijn perfect voor het moderne huis! Naast de mogelijkheid om je mooiste fotoherinneringen erin te bewaren, kun je ze gebruiken voor meer dan alleen foto’s. Ze worden een blikvanger in je huis.

  VEEL MEER DAN ALLEEN EEN FOTOALBUM – MOOIE WOONDECORATIE

  Coffee Table Albums zijn ontworpen als een exclusief boek met luxe stoffen omslag met betekenisvolle tekstprints en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit betekent dat je gemakkelijk het fotoalbum kunt vinden dat bij jouw huis en de inhoud die je wilt bewaren past. Misschien wil je je Coffee Table Album vullen met mooie reisfoto’s zodat je terug denkt aan zonnige warme stranden of dat het je herinnert aan het gevoel van de sfeer van grote steden? Of misschien wil je je album vullen met mooie foto's uit het eerste babytijdperk, of met foto's van gedenkwaardige momenten met dierbaren – wat je ook wilt, we kunnen je beloven dat we een album hebben dat bij je past! Misschien een fotoalbum met een trendy en stoere tekst, of misschien één in een stijlvoller ontwerp?

  Bovendien kunnen Coffee Table Photo Albums, dankzij het stijlvolle en trendy design, voor zoveel meer dingen worden gebruikt dan alleen foto's! Voor degenen die dat willen, is het natuurlijk mogelijk om deze te gebruiken zoals ze zijn- een mooi koffietafelboek! Voor degenen die creatief zijn, kun je meer navulvellen in verschillende kleuren kopen en deze gebruiken voor zelfgemaakte tekeningen of teksten, het wordt je eigen kunstcollectie! Voor de ordelijke persoon is het ook mogelijk om de vellen eruit te halen en er kleine items in te bewaren, omdat de albums zijn ontworpen als een omslag van een boek, een kleine doos. De opties zijn talrijk en het maakt niet uit wat je kiest en hoe je je Coffee Table Photo Albums wilt gebruiken, je kunt er zeker van zijn dat het een leuk detail in je huis zal zijn dat je interieur opfleurt. Het trendy en stijlvolle design past goed in alle ruimtes van de woning en wordt een opvallend detail op de boekenplank, op de woonkamertafel of waarom niet in de hal? Het zal extra stijlvol zijn om thuis verschillende albums met elkaar te combineren!

  PERFECT VOOR SCRAPBOOKING - ZELF EN SAMEN

  Lekker zitten en de tijd nemen om te knutselen, knippen en plakken met foto's kan aanvoelen als een soort therapie. In deze fotoalbums waar je zelf de foto's plakt, is er veel ruimte om de pagina's te versieren zoals je wilt – zoals je eigen plakboek! Misschien wil je foto's van verschillende formaten combineren, de pagina's opfleuren met stickers of songteksten, teksten schrijven met albumpennen in verschillende kleuren? We hebben veel verschillende accessoires voor de fotoalbums en aan de binnenkant van het album is het je eigen creativiteit die bepaalt!

  Het kan ook heel leuk zijn om samen met iemand anders het album te maken, bijvoorbeeld met een partner, vriend of waarom niet met het hele gezin? Kies samen afbeeldingen uit die je wilt afdrukken en maak er een gezamenlijk scrapbooking project van! Je kunt quality time met elkaar doorbrengen en samen nieuwe herinneringen creëren terwijl je oudere herinneringen bewaart!

  HET PERFECTE CADEAU

  Fysieke foto's zullen altijd gewaardeerd worden, zowel door ouderen als door jongeren. Deze stijlvolle fotoalbums zijn echt het perfecte cadeau om weg te geven. Wie zou er niet blij worden met een trendy interieurdetail met een persoonlijke betekenis? Geef het fotoalbum zoals het is of vul het met gedeelde herinneringen! Herinneringen verzamelen met iemand van wie je houdt en een plakboek weggeven als cadeau toont veel waardering.

  STIJLVOLLE AFBEELDINGEN - LAAT ZE HUN PLAATS INNEMEN

  Persoonlijke fotoalbums zullen waarschijnlijk altijd populair blijven, zeker in dit moderne ontwerp. Hopelijk zorgen deze albums ervoor dat je je prachtige foto's een fysieke vorm wilt laten aannemen en ga je ze afdrukken. Wij vinden het perfect - foto's zijn er om gezien te worden, en het is extra leuk om ze in een luxe fotoalbum te bewaren!