Aan het laden, een moment alsjeblieft...
Gratis verzending vanaf €59 Levering binnen 2-4 werkdagen in NL en BE 90 dagen retourrecht 030-808 0977 info@bga.nl

Mooie bruiloftsalbums

Is het tijd voor een trouwalbum? Dan ben je op de juiste plek - wij hebben namelijk een groot assortiment om uit te kiezen. Misschien wil je wel een wit album? Een zilveren album, of eentje met gouden details? Of misschien wel iets heel anders? Heb je er meerdere nodig of slechts één? Je hoeft alleen maar het album te kiezen dat er voor jou echt uitspringt.

30 Producten

Gun jezelf een fraai trouwalbum

Ben je op zoek naar een album om je trouwfoto's in te bewaren? Hier vind je een geweldig aanbod van mooie fotoalbums die zeer geschikt zijn voor de foto's van de grote dag. In het assortiment vind je eenvoudige en klassieke albums én moderne en stijlvolle albums. Het maakt niet uit naar welke stijl je op zoek bent, de kans is zeer groot dat je een geschikt album bij ons vindt.

Bij ons vind je een hele mooie selectie van prachtige fotoalbums die zeer geschikt zijn voor trouwfoto's. Al deze albums zijn licht en stijlvol, maar ze hebben toch allemaal hun eigen, unieke stijl. We hebben alleen de beste producten voor ons assortiment met trouwalbums geselecteerd, zodat je de foto's van de grote dag in een echt mooi en kwalitatief hoogwaardig album kunt bewaren. Je trouwdag is één van de belangrijkste dagen uit je leven en daarom is het belangrijk dat je de foto's goed bewaart. Om over vijf, tien, twintig jaar die fantastische herinneringen terug te kunnen kijken is toch een fantastisch gevoel.

In ons assortiment vind je zowel grotere als kleinere albums en ze hebben allemaal tussen de 40 en 60 bladen die je zelf kunt inplakken met je schitterende trouwfoto's. Het voordeel van een fotoalbum waar je de foto's zelf in kunt plakken, is dat je een unieke collage kunt maken en daarbij korte tekstjes kunt schrijven over wat er gebeurde op het moment dat de foto werd genomen. Je krijgt zo de kans om zelf creatief te zijn en een album te maken waarvan er geen tweede bestaat. Een album dus dat helemaal van jou en je partner is.

Onze trouwalbums zijn zeer geschikt om cadeau te doen aan het getrouwde paar. Er worden waarschijnlijk heel veel foto's genomen van de trouwceremonie en het feest, dus het kan geen kwaad als het paar meer dan één album heeft om te kunnen vullen met foto's. Misschien is het zelfs een goed idee om een album te hebben voor de foto's van de trouwceremonie en één voor de foto's van het feest? En dan moet je de huwelijksreis niet vergeten, waarschijnlijk maak je daar nog meer foto's van. De eerste periode als getrouwd stel is fantastisch, vergeet niet om dat vast te leggen.

Bekijk ons aanbod en vind je favoriete fotoalbum!