Magneet / Minilijsten

(14)

Ben je op zoek naar een magneetlijst of een minilijst, dan ben je op de juiste plek - wij hebben verschillende soorten om uit te kiezen. Een magneetlijst is perfect voor op de koelkast of vriezer en minilijsten passen overal.

Lijst je allerkleinste foto's en afbeeldingen in met onze mooie lijsten - waarom hang je er niet een paar naast elkaar? Kies de kleur, afmeting en stijl die je mooi vindt in ons assortiment. Wordt het een zilveren fotolijstje? Wordt het een van onze duurzame magneetlijsten van acryl kunststof? Wordt het een zwarte? Jij bepaalt.

Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Prijs
  Tonen 14 producten
  Tonen 14 producten

  Magneetlijsten en nog veel meer

  Hier vind je al onze magneetlijsten en minilijsten. Magneetlijsten zijn leuk als je de deur van de koelkast een beetje wilt opvrolijken met persoonlijke foto's, terwijl minilijsten weer uitermate geschikt zijn voor op kantoor of op het nachtkastje. Geef een schattige magneet- of minilijst cadeau aan iemand waar je van houdt of bewaar een mooie herinnering aan een sleutelhanger die je overal mee naartoe kunt nemen. Onze lijsten zijn er in verschillende kleuren en modellen.

  Je vindt bij ons meerdere kleine magneet- en minilijsten in verschillende modellen. Deze lijsten zijn heel geschikt als cadeautje voor mensen waarvan je houdt om ze eraan te helpen herinneren hoeveel ze voor je betekenen. Een familielid, een partner, een goede vriend, of wie dan ook waarmee je mooie herinneringen deelt. Onze magneet- en minilijsten zijn van hoge kwaliteit en heel betaalbaar, wat ze tot de perfecte kleine cadeautjes maakt.

  We willen dat al onze klanten iets kunnen vinden dat ze leuk vinden en hebben daarom een breed assortiment aan fotolijsten in verschillende kleuren, vormen en stijlen. Of je nou zoekt naar een schattige minilijst van aluminium, een sleutelhanger of een kleurrijke magneetlijst in een van de kleuren van de regenboog, je vindt het hier bij ons. Neem de tijd om door ons assortiment te bladeren en je zult zien dat je iets vindt dat bij je past!