Aan het laden, een moment alsjeblieft...
Gratis verzending vanaf €59 Levering binnen 2-4 werkdagen in NL en BE 90 dagen retourrecht 030-808 0977 info@bga.nl

Babyalbum - Zelf inplakken

Heb je een mooie verzameling met babyfoto's die je in een mooi album wilt plakken? Wij hebben heel veel verschillende fotoalbums waarin je zelf je foto's kunt plakken - zo vind je altijd een exemplaar dat bij jou, jouw foto's en jouw baby past.

Kies uit ons assortiment hieronder - wordt het een klassiek en schattig babyalbum? Of kies je misschien voor een wat stoerder ontwerp? Stijlvol of fris? Jij bepaalt.

34 Producten

Babyalbum - Zelf inplakken

Hier vind je al onze babyalbums waar je zelf je foto's in kunt plakken. Deze albums zijn uitstekend voor de creatieve ouder die van knutselen houdt en een eigen album wil maken. In deze fotoalbums heb je bovendien genoeg ruimte om eigen aantekeningen en leuke citaten bij de foto' s te schrijven. Onze albums zijn beschikbaar in veel verschillende maten, kleuren en designs en we hopen dat je iets leuks zult vinden!

Bij ons vind je een mooi aanbod aan schattige babyalbums waar je zelf je foto's in kunt plakken. Wij hebben alles van stijlvolle witte albums met charmante details tot mooie kleurrijke albums in blauw en roze. De albums variëren ook in aantal pagina's – 40, 50, 60 of 70 pagina's in wit of crème. Ongeacht waar je naar op zoek bent, wij willen dat je het bij ons kunt vinden.

Een album waar je zelf je foto's in kunt plakken is perfect als cadeau voor de creatieve ouder. Het maken van je eigen kleine fotocollages is een van de leukste dingen die er is. Zeker wanneer de kinderen klein zijn en je er niet genoeg van kunt krijgen om ze te fotograferen en elke kleine gebeurtenis in hun leven te documenteren. Wanneer de kinderen klein zijn gebeurt er heel veel. Ze groeien voortdurend, leren kruipen, zitten en lopen en krijgen hun allereerste tandje. Het documenteren van deze nieuwe gebeurtenissen door ze te fotograferen is goud waard. Zowel jij als je kind zullen hier in de toekomst blij mee zijn als jullie kunnen terugblikken op alles wat er is gebeurd.

In ons assortiment hebben we een aantal prachtige albums verzameld in verschillende stijlen, kleuren en maten zodat het voor jou makkelijker wordt om een album te vinden dat bij jou past. Als je ervan houdt om te knutselen en creatief bezig te zijn dan zijn deze albums perfect voor jou. Ze kunnen ook als doopcadeau of misschien wel verjaardagscadeau worden weggegeven. Blader naar boven en bekijk onze fotoalbums zodat je er een vindt die perfect is voor jouw babyfoto's!