Aan het laden, een moment alsjeblieft...
Gratis verzending vanaf €59 Levering binnen 2-5 werkdagen 90 dagen retourrecht 030-808 0977 info@bga.nl

Ronde spiegels

Waarom zou alles vierkant moeten zijn? Een kamer die nog een beetje saai en doorsnee is, kun je speelser maken door voor een ronde spiegel als interieuraccessoire te kiezen.

In ons assortiment kun je kiezen uit ronde spiegels in verschillende stijlen en afmetingen. Wil je een spiegel voor aan de muur, of eentje die je op tafel of op een ander meubelstuk kunt zetten? Wil je een spiegel met of zonder lijst?

87 Producten
Tonen 1 - 60 van 87 producten

Ronde spiegels

Ronde spiegel 70 cm Er zijn veel verschillende typen mooie spiegels en afhankelijk van de stijl die we hebben kiezen we ofwel het ene of het andere. Een type spiegel die momenteel erg populair is, is de ronde spiegel. En dat is niet zo gek, want een ronde vorm zorgt voor een zachte en gezellige impressie en dat is nooit verkeerd!

Voor sommigen is de vorm van een spiegel belangrijker dan voor anderen. Sommigen vinden andere dingen belangrijker, zoals het formaat en dergelijke. Als je thuis veel plek hebt, kun je in principe kiezen wat je maar wil. Maar als je iets kleiner woont dan kan het belangrijk zijn om spiegels te hebben die aan de muur gehangen kunnen worden.

Je wil misschien niet altijd vloerruimte gebruiken voor spiegels, omdat er zoveel mooie varianten zijn die je aan de muur kunt hangen. Het tegenovergestelde geldt natuurlijk ook voor als je veel aan de muren hebt hangen, maar genoeg vrije plek hebt op de vloer. Dat is wat er zo fijn is aan spiegels, je kunt er altijd een geschikte plek voor vinden!

Spiegel met klassiek design

Ronde spiegels zijn te vinden in vele interieurs. Zowel jongeren als ouderen kiezen voor een ronde spiegel en de vorm is geschikt voor alle denkbare interieurstijlen. Als je niet zeker weet welke spiegel je moet kiezen, kun je altijd erop vertrouwen dat een ronde variant goed tot zijn recht zal komen.

Met een ronde spiegel voelt je huis meteen knusser en je haalt gegarandeerd meer gezelligheid in huis als je een mooi gevormde spiegel op zijn plek hebt hangen! Er zijn veel verschillende varianten om uit te kiezen, dus we hopen dat er iets voor je bij zal zitten. Een groot aanbod is altijd leuk, omdat dat betekent dat er een grote kans bestaat dat je exact vindt wat je zoekt.

Waar je aan kunt denken bij het kiezen van een spiegel

Net zoals andere interieurdetails, is het wijs om goed na te denken over wat je graag wilt kopen voordat je zomaar een spiegel aanschaft. Het is een product dat veel gekocht wordt dus het aanbod is enorm en ondanks dat dit leuk is kan het daardoor ook lastig zijn om een keuze te maken. Denk eraan dat de spiegel bij de rest van je interieurstijl moet passen. Het is makkelijker om een spiegel aan te passen aan wat je al thuis hebt dan andersom!

Je valt misschien voor een ronde spiegel die erg klein is, en alleen geschikt is voor het gezicht. Dat is natuurlijk prima, maar houd er rekening mee dat er misschien ook een spiegel nodig is waar je je helemaal in kunt zien. Je moet niet alleen voor een esthetisch mooie look gaan, maar het is ook belangrijk dat je interieur praktisch is.

De plaatsing van een ronde spiegel

Als je een spiegel gaat plaatsen, zijn er eigenlijk maar drie manieren om dit te doen. f je plaatst de spiegel op een plek omdat je vindt dat het er mooi uitziet, f je plaatst de spiegel op een praktische plek. Het derde alternatief, een spiegel plaatsen op een plek die zowel praktisch als mooi is, is natuurlijk het beste. Het is echter niet altijd zo dat dit kan, dus dan moet je het volgende beste alternatief kiezen.

Een ding dat goed is om over na te denken qua plaatsing van spiegels, is hoe het er met licht uitziet. Als je een spiegel op een plek plaatst waar geen licht komt, is het misschien lastig om je op te maken bij de spiegel. Het kan lastig zijn om te weten wat nou de beste plek is voor je spiegel als je net verhuisd bent, maar dan kun je op ontdekking gaan met de spiegel in je handen om te zien waar het licht het beste is!

Nieuwe ronde spiegel nieuw huis!

Soms heb je niet meer nodig dan een nieuwe spiegel en het voelt al alsof je een nieuw huis hebt. Er zijn zo veel mooie ronde spiegels verkrijgbaar dat je gegarandeerd een favoriet zal vinden. Je hoeft alleen maar ons aanbod te bekijken en een nieuwe spiegel te kopen om je huis een beetje op te fleuren!

Het is ook zo dat we gewoonweg onze spiegels vergeten als het aankomt op het esthetische. We zien alleen maar hun functie, wat ervoor zorgt dat we vergeten om nieuwe te kopen. Als we dit bijvoorbeeld vergelijken met bloempotten of lampenkappen, zijn dit dingen die we vaak vernieuwen, maar spiegels blijven vaak op hun plek - van het moment dat we ze ophangen tot we gaan verhuizen. Dit moeten we veranderen! Denk ook eens aan spiegels als je de volgende keer wat nieuws in huis wil halen, want ze zijn niet alleen functioneel maar de meeste zijn ook nog eens erg mooi!

Als n spiegel niet genoeg is!

Je kunt veel ronde spiegels hebben, ook al woon je niet zo groot. Je kunt ronde spiegels zowel in de hal als in de badkamer, slaapkamer en meer hangen. Er zijn zoveel mooie spiegels om uit te kiezen dat je er ook meer dan n kunt kopen. Je kunt er tenslotte n in elke kamer hangen als je het moeilijk vindt om te kiezen!

Het is natuurlijk niet zo leuk als je niet voor een ronde spiegel kunt gaan omdat je een andere hebt gezien die je mooi vindt. Dan kun je ze gewoon alle twee kopen! Er is altijd plek voor een mooi interieurdetail, dat is zeker!

Denk eraan dat kinderen een spiegel kunnen gebruiken tijdens het spelen en als ze zich verkleden, dus het kan slim zijn om een spiegel in de kinderkamer te plaatsen. Het is ook handig om er een in de babykamer te hebben, omdat baby's spiegels vaak interessant vinden als ze nog klein zijn.