• Tijdloze ronde spiegel zonder frame
  • Geïntegreerde LED-verlichting
  • Tijdloos Zweeds design van KAILA

KAILA Spiegel LED 50 cm Ø

  • Tijdloze ronde spiegel zonder frame
  • Geïntegreerde LED-verlichting
  • Tijdloos Zweeds design van KAILA
€179.50
Selecteer variant:
Op voorraad  Levertijd  2-3 werkdagen

Dimbaar
Ja
Kleur van het spiegelglas 
Kleurloos
Kleurtemperatuur
3000K
Lichtbron
LED
Soort spiegel
Wandspiegel
Spiegeloppervlak
50 cm Ø
Muurbevestiging
Ja
Geschikt voor in de badkamer
Ja

Merk: KAILA

Dit is een klassieke badkamerspiegel in ronde vorm van het Zweedse KAILA. De badkamerspiegel heeft rondom geïntegreerde dimbare LED-verlichting die van achteren oplicht en in 3000K een mooie warmwitte gloed naar voren straalt. De verlichting is dimbaar en je kunt de helderheid eenvoudig aanpassen door de knop een paar seconden ingedrukt te houden. De lichtsterkte van de spiegel wordt onthouden voor de volgende keer dat je het licht inschakelt. LED is een energiezuinige lichtbron die zorgt voor een mooi en natuurlijk licht.

De spiegel is goedgekeurd voor badkamers, maar het tijdloze en elegante ontwerp komt ook zeer goed tot zijn recht op andere muren in huis. De spiegel meet 50 cm in diameter, is slechts 3 cm diep en heeft muurbeugels voor bevestiging. De spiegel is bedoeld voor vaste installatie en is aangesloten op een schakelaar.

KAILA is een nieuw Zweeds merk dat investeert in stijlvolle interieurdetails tegen betaalbare prijzen in stijlvol Zweeds design voor het moderne huis.

De spiegelverlichting bestaat uit LED diodes. De lichtbronnen zijn niet vervangbaar, maar hebben een levensduur die overeenkomt met de levenscyclus van het product. Na 50.000 uur wordt de lichtsterkte geschat op ongeveer 50% van de oorspronkelijke sterkte.

Art.nr: 51047738
 

Combineer met

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.

0
0

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling