Op maat gemaakte spiegels

Een mooie spiegel is altijd een mooi interieurdetail. Maar het is niet altijd makkelijk om de juiste afmeting te vinden. Dat is geen probleem bij ons, je kunt namelijk op maat gemaakte spiegels bestellen zodat je altijd precies de spiegel krijgt die je wilt.

Je kunt heel makkelijk en snel een spiegel in je eigen afmetingen bestellen, klik gewoon op de spiegel die je mooi vindt en vul je gewenste afmeting in. De afmeting die je opgeeft is altijd de buitenmaat van de spiegel. Boven de aankoopknop zie je altijd voor elke verzendmethode hoe groot de spiegel maximaal kan zijn.

Kleur
Materiaal
Bewerkte rand
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur
  • Materiaal
  • Bewerkte rand
  • Prijs
  Tonen 1 - 100 van 296 producten
  Tonen 1 - 100 van 296 producten

  Vind een op maat gemaakte spiegel die precies goed staat bij jou thuis

  Ben je opzoek naar een mooie spiegel die helemaal naar jouw wensen is gemaakt? Dan ben je op de juiste plaats. Hier hebben we namelijk al onze stijlvolle op maat gemaakte  spiegels in een aantal elegante uitvoeringen. In ons  unieke assortiment vind je meer dan 200 spiegels in verschillende kleuren en designs. Het wordt zo heel gemakkelijk om precies het design te vinden dat  precies goed staat bij jou thuis.

  Het beste van een op maat bestelde spiegel is dat hij overal zal passen. Het maakt niet uit of je nou houdt van een wat kleinere spiegel boven de wastafel in de badkamer of een prachtige grote passpiegel in de hal. Wij willen iets aan kunnen bieden voor alle soorten huizen en smaken. Vind bij ons vandaag nog je persoonlijke spiegel!

  Heb je vragen over onze op maat gemaakte spiegels? Neem gerust contact op met onze klantenservice! We vinden het erg belangrijk dat je een persoonlijk antwoord krijgt en heel tevreden bent met je aankoop.

  Denk bij het kiezen van een mooie spiegel op dezelfde manier als wanneer je iets anders voor je inrichting kiest. De twee vragen die je jezelf zou moeten stellen zijn; welke stijl heeft de inrichting en welke kleuren zijn er in het interieur. Het makkelijkste is natuurlijk om een stijlvolle zwarte of witte spiegel te kiezen, aangezien die met bijna alles te combineren zijn. Wil je een wat meer zichtbare optie aan de wand maar wel gebruik maken van rustige kleuren dan kun je kiezen voor een spiegel met zwarte, witte of grijze lijst en een wat meer bewerkt profiel.

  In een kamer met een speelse inrichting, zoals bijvoorbeeld een kinderkamer, staat een kleurrijke spiegel die zorgt voor een levendige muur natuurlijk perfect. In ons assortiment vind je zowel rode als roze, groene, blauwe en paarse spiegels. Onze pastelkleurige lijsten zijn heel makkelijk te combineren met andere pasteltinten in gordijnen, kleden en andere decoraties.

  Wil je een echt unieke spiegel dan hebben wij er verschillende die er echt uitspringen. Wat denk je bijvoorbeeld van karakteristieke verweerde lijsten of lijsten met een fraaie textuur en verschillende patronen? Ook zilver- en goudkleurige spiegels zijn er in meerdere soorten - voor wie van een luxe inrichting houdt!

  Maar het is niet alleen het design van de spiegel dat bepaalt hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Want onze op maat gemaakte spiegels worden helemaal naar jouw wens gemaakt in alle mogelijke maten. Een rechthoekige spiegel zorgt voor een andere uitstraling dan bijvoorbeeld een vierkante. Stel jezelf de vraag of de vorm die je wilt hebben gaat passen op de plek waar je een spiegel nodig hebt. Verder kun je nadenken over welke functie de spiegel gaat hebben. Heb je een liggende spiegel nodig voor in de badkamer waarin de hele familie zichzelf kan zien als ze hun tanden poetsen of misschien een charmant kleiner model ter decoratie boven een dressoir in de hal?

  Succes met kiezen!