Albumpagina / fotovakken

(41)

Hieronder vind je verschillende soorten albumbladen en insteekhoezen. Kies de variant die het beste bij je ideeën past - gebruik onze producten voor creatieve toepassingen. Je hoeft alleen maar de juiste afmeting en kleur te kiezen en je kunt van start met je project om een mooie herinnering te creëren voor jou en je geliefden.

Kleur van de albumpagina's
Geschikt voor fotogrootte
Maximaal aantal afbeeldingen
Afmetingen albumpagina (Breedte x Hoogte)
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Kleur van de albumpagina's
  • Geschikt voor fotogrootte
  • Maximaal aantal afbeeldingen
  • Afmetingen albumpagina (Br ...
  • Prijs
  Tonen 41 producten
  Tonen 41 producten

  Albumpagina's en foto insteekvakken voor ringmappen

  Hier vind je al onze albumpagina's en foto insteekvakken. Alle producten zijn gemaakt voor ringmappen met standaardmaat, als dit niet anders staat aangegeven.

  Ben je van plan een uniek familiealbum te maken of denk je eraan een persoonlijk album cadeau te geven aan iemand waar je om geeft? Hier vind je veel verschillende soorten fotobladen en albumpagina's om jouw plannen te verwezenlijken. Wij hebben foto insteekvakken die geschikt zijn voor veel verschillende fotoformaten en ook albumpagina's in verschillende kleuren. Alles zodat jij kunt vinden waar je naar op zoek bent. De producten in deze categorie zijn uitstekend geschikt voor ringmappen in standaardmaat als dit niet anders staat aangegeven in de productomschrijving.

  Albumpagina's zijn perfect voor wie wat extra ruimte wil voor aantekeningen en kortere teksten naast de foto's. Wij hebben zowel gewone albumpagina's als zelfklevende albumpagina's. Foto insteekvakken zijn geschikt voor wie wil dat het vullen van het album snel gaat. Ongeacht welke maat jouw foto's hebben moet je passende foto insteekvakken bij ons kunnen vinden. In ons assortiment vind je ook dia- en negatiefmapjes. Neem een kijkje in ons aanbod en je zult zien dat je vindt waar je naar zoekt!