Harmonica fotoalbum

(8)

Zoek je een cool en praktisch fotoalbum? Dan is een harmonica-album de juiste keuze. We hebben meerdere verschillende varianten zodat je gemakkelijk het juiste album voor de juiste foto's kunt vinden. We hebben zowel kleurrijke als wat minder opvallende kleuren - zo kun je makkelijk het perfecte album vinden. We hebben meerdere verschillende varianten van Leporello, met een hoge kwaliteit tegen een goede prijs.

Bekijk ons assortiment hieronder en kies je favorieten - we hebben voor ieder wat wils.

porello

Soort album
Geschikt voor fotogrootte
Buitenmaat (Breedte x Hoogte x evt. Diepte)
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Soort album
  • Geschikt voor fotogrootte
  • Buitenmaat (Breedte x Hoog ...
  • Prijs
  Tonen 8 producten
  Tonen 8 producten

  Harmonica-albums

  Welkom bij onze categorie met harmonica-albums in verschillende kleuren en maten! Het voordeel van dit model is dat je ze zowel als een collagelijst als een beschermhoes voor je foto's kunt gebruiken. Bovendien zijn de albums perfect om als kleine cadeaus weg te geven, Waarom zou je niet eens het album helemaal openen en als een tafeldecoratie gebruiken op het feest?

  In ons assortiment vind je schattige babyalbums in discrete kleuren en kleurrijkere varianten die bij de serie Fun Leporello horen. Je kunt je herinneringen gemakkelijk op kleur sorteren. Een rood album is bijvoorbeeld perfect voor kerstfoto's of liefdesherinneringen terwijl een felblauw album leuk is om terug te denken aan de zee, de lucht en de zomer. De albums hebben ruimte voor tussen 12-13 foto's van formaat 10x15 cm, 13x18 cm of 15x20 cm.

  De overeenkomst tussen alle albums in deze categorie is dat je er zelf je foto's, krantenknipsels, kaartjes en andere mooie herinneringen in plaatst. Dit doe je het makkelijkst met behulp van bijvoorbeeld fotolijm of fotohoekjes. Neem hier beneden een kijkje om je favoriete fotoalbum in harmonicamodel te vinden!