Bestel je eigen poster

(11)

Heb je een favoriete afbeelding die het verdient om als poster aan je muur te hangen? Misschien een favoriete foto? Of een kleine afbeelding van de favoriete band van je kinderen die je in een groter formaat wilt? Een mooie foto van een landschap, waar je blij van wordt? Iets heel anders? Wij kunnen een poster maken van elke afbeelding - je hoeft alleen maar een afbeelding en een formaat te kiezen.

Bestel je eigen poster eenvoudig hieronder en geef je interieur een persoonlijke touch. Je kunt ook heel makkelijk meerdere afbeeldingen bestellen. We maken alles precies zoals jij wilt.

Afbeeldingsgrootte
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Afbeeldingsgrootte
  • Prijs
  Tonen 11 producten
  Tonen 11 producten

  Maak je eigen poster en creëer een persoonlijke inrichting

  Maak een persoonlijke poster met je eigen foto, kunstwerk of grafische afbeelding. Het enige dat je hoeft te doen is de eenvoudige instructies opvolgen die bij ieder product staan en je beeldmateriaal uploaden als jpg of png. Binnen een paar dagen heb je je eigen poster om het huis mee te decoreren.

  Onze posters worden afgedrukt in onze eigen printstudio. We gebruiken 230 gram premium papier dat ouderdomsbestendig is en het FSC-keurmerk heeft. We hebben gekozen voor de stevige dikte en het matte oppervlak om een mooie print te krijgen zonder reflecties en om te zorgen voor hoge kwaliteit. Onze posters zijn verkrijgbaar in alle standaardformaten. Maar als je een foto wilt laten afdrukken, kijk dan  hier.

  Er zijn heel veel leuke posters waar je je huis mee kunt opvrolijken, maar het allerleukst wordt het natuurlijk als je je eigen afbeelding kan ophangen. Wat vind je er bijvoorbeeld van om een mooie zwart-witfoto van je gezin als grote poster in de woonkamer te hangen. Of een mooie kleurrijke vakantiefoto waar je heel blij mee bent? Heb je oog voor kleur en vorm dan heb je misschien zelfs wel een eigen afbeelding ontworpen waar je je huis mee wilt decoreren.

  Het enige waar je rekening mee hoeft te houden wanneer je een poster bij ons bestelt is dat je een jpg- of png-afbeelding hebt met een hoge resolutie, voor het professionele drukwerk en het premium papier zorgen wij! Uiteraard laten we het je weten als een afbeelding niet geschikt is voor het door jou gekozen formaat.

  De formaten waaruit je kunt kiezen zijn de meest voorkomende maten en je kunt er dus zeker van zijn dat die heel goed werken en je de poster straks heel mooi staat aan de muur of in een lijst op een meubelstuk. Natuurlijk helpen we je met het uitkiezen van het juiste formaat voor een zo mooi mogelijk resultaat. Een goede vuistregel is dat de verhoudingen van de foto hetzelfde zijn als de gewenste poster, maar vaak kunnen we hoe dan ook een mooi resultaat behalen.