Aan het laden, een moment alsjeblieft...
Gratis verzending vanaf €59 Levering binnen 2-4 werkdagen in NL en BE 90 dagen retourrecht 030-808 0977 info@bga.nl

Schilderijverlichting

Je hebt je afbeelding, je hebt je lijst - het geheel ziet er precies zo uit als je het wilt hebben. Zorg er dan voor dat deze de verdiende aandacht krijgt door je lijst te verlichten met de juiste schilderijverlichting!

Een goede vuistregel wanneer je schilderijverlichting kiest, is om verlichting te kiezen die bij de lijst past - bijvoorbeeld een witte lamp bij een witte lijst. Kies welk snoer en ledlampen je wilt en bepaal welke montage je wilt.

53 Producten

Verlichting in de vorm van buislampen of ledverlichting

Goudkleurige posterlijst met schilderijverlichting

Posters zijn er om naar te kijken! Maak gebruik van posterverlichting om ze de aandacht te geven die ze verdienen. Hier vind je ons assortiment met posterverlichting voor posters in verschillende formaten. Met verlichting creŽer je een luxe gevoel, je benadrukt de afbeelding en je zorgt voor een aangename gloed in de kamer. Een vuistregel voor het verlichten van een woonkamer is dat er minimaal vijf verschillende lichtbronnen moeten zijn. Wanneer je posterverlichting gebruikt creŽer je gemakkelijk een of meerdere van deze lichtbronnen!

Kies je favorieten uit om aan de muur te hangen en maak de lijsten af met lampen in neutrale of bijpassende kleuren. Je krijgt het mooiste resultaat als je voor witte verlichting kiest bij een witte lijst, enzovoort. Houd er rekening mee dat verschillende posterlampen en hun houders geschikt zijn voor lijsten van verschillende afmetingen.

In ons assortiment vind je zowel klassieke posterverlichting als posterverlichting met ledlampen. Het is natuurlijk helemaal aan jou wat voor soort verlichting je kiest. Met ledverlichting boven de poster creŽer je een felle lichtbron met een elegant design. Een gewone buislamp in de posterverlichting straalt een licht uit dat te vergelijken is met een klassieke wandlamp. Zoals hierboven vermeld, is een goede vuistregel bij het verlichten van een middelgrote kamer dat er vijf verschillende lichtbronnen moeten zijn. Als ťťn of meerdere lichtbronnen hiervan je posterverlichting is, sla je twee vliegen in ťťn klap: je creŽert lichtbronnen en belicht je favoriete poster! Je kunt de poster met verlichting bijvoorbeeld boven de bank hangen, boven een bureau, boven een tafel, aan het bed of op een deel van de muur dat leeg aanvoelt. Hang ze echter niet boven een tv, omdat het licht storend kan zijn voor je ogen wanneer je je wilt concentreren op een film of tv-programma.

Of je nu een mooi schilderij hebt geŽrfd of een nieuwe stijlvolle poster hebt gevonden, met posterverlichting krijg je een extra mooi resultaat. Het belangrijkste is dat je verlichting kiest die mooi bij het formaat van de lijst past. Onder elk product dat tot ons assortiment met posterverlichting behoort, vind je informatie met betrekking tot de lijst waar deze bij past. Twijfel je toch, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste verlichting voor jou.

Combineer de lijst met je posterverlichting

Voor een mooi geheel raden we je aan om posterverlichting te kiezen die bij de kleur van de poster past. Een gekleurde poster in combinatie met een witte lijst en een zwarte lamp kan een rommelige en drukke indruk geven. Kies in plaats daarvan voor witte posterverlichting bij een witte lijst, enz. Als je de lijst en de posterverlichting op elkaar afstemt, weet je zeker dat je poster op een elegante en mooie manier wordt benadrukt. Dan maakt het niet uit of de afbeelding op de poster veel kleur bevat.

Weet je niet zeker welke posterverlichting het beste past bij een specifieke poster? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice! We bieden graag iedere klant een persoonlijke service en willen dat je tevreden bent met je aankoop.