• LED verlichting
  • Voor wand- of kadermontage
  • Geschikt voor een afbeelding van 45-70 cm breed
posterverlichting van hoge kwaliteit met een ledlamp. Zeer geschikt voor als je op zoek bent naar mooie posterverlichting die een extra dimensie aan je mooiste foto's en posters geeft. De posterverlichting is geproduceerd in Scandinavië, kwaliteit is dus gegarandeerd.

Het verlichtingspakket wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor een eenvoudige montage. In het pakket vind je: plug-in mechanisme, 4 meter armatuurkabel voor aansluiting tussen de driver en het armatuur, beugels, schroeven en een handleiding.

">

BLP 117 voor lijstbreedte 45-70 cm schilderijverlichting - Wit

  • LED verlichting
  • Voor wand- of kadermontage
  • Geschikt voor een afbeelding van 45-70 cm breed
€129.49
Te bestellen product, verstuurd binnen: 15-30 werkdagen
Je vindt hier soortgelijke producten
(1 beoordelingen)

Productspecificatie

Kleur
Wit
Kleurtemperatuur
2700K
Lichtbron
LED
Lumen
100
Lengte
45 cm
Aanbevolen fotobreedte
45-70 cm
Snoerlengte
400 cm

INSPIRATIE VAN @BGAINSPO

Tag @bgainspo op Instagram en maak kans om hier getoond te worden. Laat je inspireren door andere prachtige interieurs.

Exclusieve posterverlichting van hoge kwaliteit met een ledlamp. Zeer geschikt voor als je op zoek bent naar mooie posterverlichting die een extra dimensie aan je mooiste foto's en posters geeft. De posterverlichting is geproduceerd in Scandinavië, kwaliteit is dus gegarandeerd.

Het verlichtingspakket wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor een eenvoudige montage. In het pakket vind je: plug-in mechanisme, 4 meter armatuurkabel voor aansluiting tussen de driver en het armatuur, beugels, schroeven en een handleiding.Art.nr: 51010417
0
0

Beoordelingen

Linda

Zeer mooie schilderijverlichting die op een discrete manier mooi bij de fotolijst past. Het schijnt precies goed, niet te helder en niet te zwak. Tilde ons prachtige schilderij naar een compleet ander niveau.

2020-08-18

Schrijf een beoordeling