Aan het laden, een moment alsjeblieft...
Gratis verzending vanaf €59 Levering binnen 2-4 werkdagen in NL en BE 90 dagen retourrecht 030-808 0977 info@bga.nl

Fotoalbum met fotovakken

Hieronder vind je al onze insteekhoezen. Wij hebben veel verschillende soorten verzameld zodat je gemakkelijk de juiste insteekhoezen voor je foto's kunt vinden. We hebben niet alleen de standaardmaten maar ook minder gebruikelijke afmetingen – zo vind je altijd een geschikte variant voor je foto's.

Neem een kijkje hieronder en kies de insteekhoezen in de juiste afmeting voor jouw favoriete foto's. Heb je slechts één afmeting nodig? Of koop je er één van alle varianten zodat je voor al je foto's een geschikte afmeting hebt? Jij bepaalt.

244 Producten
Tonen 1 - 60 van 244 producten

Albums met insteekvakken - Makkelijk en praktisch

Hier hebben we al onze fotoalbums met foto insteekvakken bij elkaar verzameld. Deze albums zijn perfect voor wie veel foto's heeft en wil dat het snel en soepel gaat om het album te vullen. Ongeacht welke maat je foto's hebben willen wij dat je een geschikt album bij ons kunt vinden. Daarom hebben we een grote verscheidenheid aan insteekvakken die geschikt zijn voor verschillende fotoformaten. Naast de populaire standaardmaten 10x15 cm en 11x15 cm vind je hier bij ons ook foto insteekvakken voor zowel kleinere als grotere foto's.

Bij ons vind je een groot en gevarieerd aanbod aan fotoalbums met foto insteekvakken. Een album met foto insteekvakken maakt het makkelijk om je foto's te bewaren en je kunt het makkelijk en snel vullen. In ons assortiment vind je albums met ruimte voor tot wel 500 foto's en die perfect zijn voor foto's in verschillende maten. Wij hebben fotoalbums voor alle smaken en gelegenheden!

Alle albums in ons assortiment zijn zuurvrij. Dat is belangrijk zodat jouw foto's langer goed blijven. Een zuurvrij album is zeker de beste optie voor wie voorzichtig is met zijn foto's en ze goed wil houden. Daarom hebben wij ervoor gekozen onze klanten alleen maar zuurvrije albums aan te bieden die zacht zijn voor de foto's.

Als het op maat en design aankomt vind je een groot variërend aanbod in ons fotoalbumassortiment. Wij hebben alles van minialbums met ruimte voor 12 foto's tot grotere albums die wel 500 foto's kunnen bevatten. Waar je ook naar op zoek bent, bij ons kun je het vinden. Hier vind je alles van romantische en kleurrijke albums tot echt simpele en stijlvolle fotoalbums in neutrale kleuren. De slip-in functie maakt ze de allerhandigste albums voor wie het album zo snel mogelijk wil vullen met alle prachtige foto's. Bekijk ons assortiment hierboven en vind vandaag al jouw nieuwe album!