Aan het laden, een moment alsjeblieft...
Gratis verzending vanaf €59 Levering binnen 2-4 werkdagen in NL en BE 90 dagen retourrecht 030-808 0977 info@bga.nl

Fotoalbum voor 13x18 cm foto's

Als je wat grotere afbeeldingen hebt die een plekje in een fotoalbum verdienen, neem dan een kijkje hieronder – we hebben alle mogelijke varianten om uit te kiezen die geschikt zijn voor foto's van 13x18 cm (13,3x17,8 cm). Misschien wordt het een stijlvolle in blauw en goud? Wordt het een roze? Misschien een in een romantische stijl? Een wat stoerdere? Je hoeft alleen maar het exemplaar te kiezen dat bij jou en je foto's past.

15 Producten

Albums met foto insteekvakken voor 13 * 18 cm foto's

Bij ons vind je veel prachtige albums voor foto's met de afmetingen 13x18 cm. Deze fotoalbums zijn uitstekend geschikt voor de foto's die je hebt laten ontwikkelen of afdrukken in een wat groter formaat dan de standaardmaat. In ons assortiment vind je een reeks aan verschillende soorten albums. Een aantal ervan zijn zogeheten flipalbums, terwijl anderen gewone albums zijn. Sommigen hebben insteekvakken waar de foto's liggend in worden geplaatst, anderen zijn gemaakt voor foto's van staand formaat.

Het voordeel van een fotoalbum met insteekvakken is dat het supersimpel is om het album te vullen. Het gaat snel en soepel en je vermijd onnodig gedoe. Perfect voor wie niet veel tijd heeft voor geknutsel maar toch zijn foto's mooi en toegankelijk wil bewaren zodat je kunt terugblikken op alle mooie herinneringen.

Al onze fotoalbums zijn zuurvrij en daardoor goed voor jouw foto's. Denk eraan dat het belangrijk is dat je op de juiste manier zorgt voor je foto's zodat ze lang goed blijven.