Aan het laden, een moment alsjeblieft...
Gratis verzending vanaf €59 Levering binnen 2-4 werkdagen in NL en BE 90 dagen retourrecht 030-808 0977 info@bga.nl

Zelfklevend fotoalbum

Ben je op zoek naar een zelfklevend album? Dat begrijpen we - zelfklevende albums hebben heel veel voordelen. Wij hebben een breed assortiment zodat je de kleur en het formaat kunt vinden dat bij jouw stijl en foto's past - zo vind je altijd het juiste fotoalbum voor jou en jouw stijl.

Misschien wordt het een effen grijs album? Een album met een bloemenprint? Of eentje in wit en goud? Je hoeft alleen maar een kijkje te nemen en hieronder je favorieten te kiezen. We hebben voor elke smaak wat wils.

18 Producten

Geen gedoe - koop zelfklevende albums!

Hier vind je al onze zelfklevende fotoalbums. Een zelfklevend album is de perfecte keuze voor degene die zelf willen kiezen hoe ze hun foto's inplakken, maar tegelijkertijd al het gedoe willen vermijden dat het inplakken van foto's of het gebruik van fotohoekjes met zich meebrengt. Met het zelfklevende fotoalbum hoef je alleen maar het beschermpapier te verwijderen en je foto's te plaatsen waar je ze hebben wil. Praktisch en eenvoudig! Al onze albums zijn uiteraard zuurvrij.

Bij ons vind je een aantal verschillende modellen van zelfklevende albums. Deze albums zijn uitermate geschikt voor degenen die ervan houden om creatief bezig te zijn, maar tegelijkertijd willen dat het vullen van het album zo snel en eenvoudig mogelijk gaat. In een zelfklevend album kun je zelf kiezen waar je je foto's wil plaatsen. Een ander voordeel van dit type albums is dat ze aangepast zijn voor foto's in verschillende formaten. Als je een aantal foto's met verschillende formaten hebt liggen van één belevenis, dan is een zelfklevend album perfect voor jou!

Als je je foto's in een zelfklevend album plakt, hoef je alleen maar het beschermpapier te verwijderen en daarna de foto's op de pagina te bevestigen. Het is supergemakkelijk en biedt je de mogelijkheid om je foto's te plaatsen zoals je zelf wil. Dit alternatief is geschikt voor degenen die het lastig vinden of vinden dat het teveel tijd kost om foto's vast te plakken met lijm of fotohoekjes. Scrol omhoog en vind je zelfklevende album van ons vandaag nog!