Zwarte spiegels

Zwarte spiegels zijn een vanzelfsprekende keuze als je op zoek bent naar een spiegel die niet de hele kamer overneemt - ze passen overal, dus je kunt ze in elke kamer hangen.

Wil je een spiegel met een dunne lijst? En luxueuze met een leren band? Misschien een smalle en lange zwarte spiegel? Een vierkante? Een zwarte spiegel met een hippe kitscherige lijst? Je vindt het allemaal bij ons - we hebben voor ieder wat wils.

Tonen 36 producten

Elegante zwarte spiegels

Grote zwarte ronde spiegel in de halSpiegels zijn altijd leuk en zwarte spiegels zijn een inrichtingsdetail dat overal past! Of je nu een spiegel zoekt die rond, rechthoekig of vierkant is of een andere vorm heeft, het is sowieso het type inrichtingsdetail dat elke soort huis opbeurt!

We hebben niet alleen zwarte spiegels om op te hangen, want we hebben natuurlijk ook staande spiegels! Ben je hiernaar op zoek dan zit je hier dus helemaal goed! Wij weten alles over spiegels en hebben echt een groots aanbod zodat iedereen zijn of haar favoriet kan vinden.

Kleine veranderingen voor groot verschil

Het is slim om het huis op te frissen met kleinere inrichtingsdetails zoals spiegels. Dan heb je een nieuw en fijn gevoel, terwijl je niet teveel geld uit hoeft te geven aan de verandering. Er zijn tussen onze zwarte spiegels zowel klassieke varianten, moderne en coole, spiegels met vintage-gevoel en meer. We hebben dus zoals gezegd iets voor iedereen!

Als je uit bent op wat meer kracht thuis hebben we zwarte spiegels waar de spiegellijst wat heftiger is. Dat zorgt voor een mooi effect dat meer doet dan het gevoel van een "gewone" spiegel. Met de juiste zwarte spiegel kun je dus een kamer voorzien van een echt goede feeling, dus houd dit in gedachten! Kies hiervoor een van de coolere varianten en dan kun je weer een simpelere versie kopen als je uit bent op dat effect voor in een andere kamer thuis.

Wat fijn is met zowel lijsten als spiegels is dat ze in zoveel verschillende varianten beschikbaar zijn. Er is zonder enige twijfel een lijst en een spiegel in ons aanbod voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een modern en stijlvol gevoel, wat kitscherig, een beetje vintage of een andere stijl, je vindt het hier bij ons.

Misschien had je zo gepland om alleen maar zwarte spiegel te kopen, maar ontdek je dan dat je eigenlijk onze gouden spiegels, zilveren spiegels, of iets anders nůg leuker vindt? Dan moet je daar natuurlijk voor gaan!