Gouden lijsten

(1505)

Wie zegt er dat goud alleen maar in kastelen en paleizen past? Geef je afbeeldingen een gouden randje door ze in te lijsten in een gouden lijst. Met een gouden lijst creëer je op een eenvoudige manier een luxueus gevoel in je leven.

We hebben gouden lijsten in veel verschillende afmetingen en stijlen.

Afbeeldingsgrootte
Materiaal
Kleur
Kleurtint
Glans van de lijst
Houtsoort
Soort glas
Inclusief steun
Inclusief passe-partout
Plek voor
Floatglas
Ophanging
Lijst met passe-partout
Toon meer filters
  Filters
  X

  Filters

  • Afbeeldingsgrootte
  • Materiaal
  • Kleur
  • Kleurtint
  • Diepte van de lijst
   [mm]
  • Breedte van de lijst
   [mm]
  • Glans van de lijst
  • Houtsoort
  • Soort glas
  • Inclusief steun
  • Inclusief passe-partout
  • Plek voor
  • Floatglas
  • Ophanging
  • Lijst met passe-partout
  • Prijs
  Tonen 1 - 100 van 1505 producten
  -54%
  Artlink Fotolijst Trendy Goud 21x30 cm

  Fotolijst Trendy Goud 21x30 cm

  Elegante gouden lijst in modern design met dun profiel van 14mm

  €5.95 €12.95
  -36%
  BGA Nordic Fotolijst New Lifestyle Goud 60x80 cm

  Fotolijst New Lifestyle Goud 60x80 cm

  Elegante gouden lijst met een breedte van slechts 9,8 mm

  €33.95 €52.95
  -31%
  HHC Distribution Fotolijst Slim Mat Ontspiegeld Glas Goud 30x40 cm

  Fotolijst Slim Mat Ontspiegeld Glas Goud 30x40 cm

  13 in stock online
  Manufacturer: HHC Distribution
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51022185 in admin

  15 mm breed en gemaakt van hout. De lijst heeft mat ontspiegeld glas

  €44.95 €64.95
  Tonen 1 - 100 van 1505 producten

  Een mooie gouden lijst voor een luxueus interieur

  Elegante gouden lijsten die geschikt zijn voor vrijwel alle afbeeldingen, ongeacht of het posters of eigen afbeeldingen zijnVersier het huis met elegante gouden lijsten in verschillende maten! Hier hebben we al onze goudkleurige lijsten verzameld die elk zorgen voor een luxe gevoel voor jouw foto's. Ze zijn zeer populair voor bijvoorbeeld trouwfoto's, afstudeerfoto's of posters met goudkleurige afbeeldingen. Kies uit de materialen aluminium, glas, composiet, metaal en hout.

  Ben je op zoek naar simpele en gladde fotolijsten voor een stijlvolle inrichting, grote met patronen voor kamers die eruit springen of klassiek geprofileerde die voor elke situatie geschikt zijn? Aangezien wij een van de grootste assortimenten van Nederland bieden kun je er zeker van zijn dat je de formaten en designs zult vinden die perfect zijn voor bij jou thuis.

  Heb je vragen? Twijfel niet om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice! Wij willen jou als klant graag van persoonlijke service voorzien zodat je erg tevreden kunt zijn met je aankoop. 

  Met inrichtingsdetails in glimmend goud creëer je makkelijk een buitengewone sfeer. Een mooie foto of moderne afbeelding krijgt gemakkelijk de aandacht die deze verdient wanneer je deze in een gouden lijst plaatst. Maar hoe zorg je ervoor dat deze gouden lijsten mooi insmelten in de rest van je interieur? Natuurlijk is dit een kwestie van smaak en er zijn tal van mooie combinaties. Toch zijn er een aantal die altijd werken:

  Sober met zwart, wit en goud: Wie een veilige keuze wil en niet teveel tinten wil mengen in het interieur kan simpelweg gaan voor witte muren, zwart-wit patronen op stoffen en tapijten en goudkleurige lijsten in symmetrische formaties. Het wordt extra stijlvol als je zwart-wit foto's of posters inlijst.

  Suikerzoet met goud en pastel: Tegenwoordig is het erg modern om mooie pastelkleuren te combineren met gouden details. Op de muren kun je bijvoorbeeld een goudkleurige kaart combineren met grafische motieven in roze, turquoise of mintgroen die je in gladde gouden lijsten plaatst. Pastelstoffen maken de rest van de kamer supermooi samen met enkele voorwerpen zoals gouden kaarshouders, potjes en deurknoppen.

  Metallic in overvloed: Voor wie niet bang is zich in te spannen als het op inrichting aankomt zijn spannende combinaties van goud, zilver en koper erg mooi. Plaats lijsten, kaarshouders en kussen in groepen van 3 waarin de glimmende kleuren elkaar complementeren. Waarom zou je er niet eens helemaal voor gaan met een mooie kroonluchter in dezelfde stijl? 

  Benadruk je foto's met gouden lijsten

  Gouden lijsten zijn echt heerlijk in welk huis dan ook! Afhankelijk of je kiest voor onze simpelere gouden lijsten, of dat je de meer geornamenteerde en wat grootse kiest, kun je precies het juiste gevoel in de kamer creëren.

  Of je nu op zoek bent naar een fotolijst in goud, of een posterlijst in goud, een gouden lijst is altijd even mooi. Goud benadrukt het beste uit je afbeeldingen en dat is natuurlijk altijd iets dat we graag aannemen!

  De juiste lijst vinden voor de juiste afbeelding is eigenlijk niet zo moeilijk. Het is aanzienlijk makkelijker dan je zou denken. Een foto zegt natuurlijk al zoveel en daarom is het belangrijk dat je de juiste manier vindt om deze te presenteren. Daar heb je dus precies een mooie lijst voor!

  Durf te gaan voor een gouden lijst!

  Ben je goud niet gewend in je interieur? Dan is het tijd om dit te proberen! Het is namelijk ontzettend mooi en als je een wat rustigere inrichting hebt dan is het juist slim om deze op te breken met een gouden lijst.

  Om te zorgen voor een dynamisch interieur en zodat het niet allemaal maar samenvloeit is het belangrijk dat je inrichtingsdetails vindt die het wat kunnen opbreken. Een lijst in goud is perfect voor dit doeleinde! Niet alleen is deze mooi en fijn, maar het is ook echt een goed inrichtingsdetail om het er thuis wat levendiger uit te laten zien.

  Je kunt allerlei spullen inlijsten!

  Soms worden we een beetje saai en vergeten we out of de box te denken, hè? Dat gebeurt eigenlijk al snel. Je denkt er misschien niet aan hoe mooi het is om iets anders dan alleen afbeeldingen en foto's in te lijsten, maar dan loop je veel leuks mis!

  Misschien wil je graag gedroogde bloemen inlijsten bijvoorbeeld? Dan is een gouden lijst perfect! Natuurlijk past welke lijst dan ook bij mooie bloemen, maar je zorgt voor een wat extra luxe gevoel wanneer je een gouden lijst kiest.

  Je kunt ook die versleten lievelingsspijkerbroek van je kind inlijsten of misschien een klein kindershirt dat een beetje speciaal was? Er zijn een boel leuke spullen die je in kunt lijsten, dus ga je gang en zie het als een leuk projectje!

  Laat het hele gezin meedoen

  In veel gevallen is het zo dat je zulke dingen als inrichten met de hele familie samen kunt doen. Het is enig om dit soort dingen samen te doen! Het is leuk voor de kinderen om zich betrokken te voelen en zorgt voor een gezellig moment samen waar iedereen wat moois kan maken!